ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΛΑΖΟΣ για νέα τεστ κορωνοϊού στη Νέα Σαλαμίνα: «Έχουμε ξανά θετικά αποτελέσματα – Ευτυχώς είναι όλοι καλά»

ΛΑΖΟΣ για νέα τεστ κορωνοϊού στη Νέα Σαλαμίνα: «Έχουμε ξανά θετικά αποτελέσματα – Ευτυχώς είναι όλοι καλά»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Capital, «Capital Sports» με τον Πόλυ Χαραλάμπους και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα νέα αποτελέσματα κορωνοϊού των ερυθρολεύκων.

Τόνισε, πως κάποιοι, βρέθηκαν ξανά θετικοί στον ιό. Συγκεκριμένα 3-4 άτομα που πήραν τα αποτελέσματα, θα πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα ακόμα μερικές μέρες, μέχρι να υποβληθούν σε νέα τεστ.

Οι τοποθετήσεις του: 

Αρχικά: «Είναι 22 άνθρωποι. Είναι μεγάλος ο αριθμός. Είχαμε και άτομο που νοσηλεύτηκε και ήταν πιο σοβαρά από όλα. Οι ποδοσφαιριστές μας, ήταν σε καραντίνα σε ξενοδοχείο που μας επέδειξε η κυβέρνηση και είχαμε να φροντίσουμε τις οικογένειας τους. Είναι ευτυχώς, όλοι καλά».

Για τις δηλώσεις του Τάσου Κίσσα στην ιστοσελίδα μας: «Ο Κίσσας ζήτησε να γίνουν πιο γρήγορα οι διαδικασίες και να βγαίνουν γρηγορότερα τα τεστ. Πρέπει να βρουν τον τρόπο στο Υπουργείο για να προχωρούν πιο γρήγορα οι διαδικασίες για να αποδεσμευτούν οι ποδοσφαιριστές μας που είναι σε καραντίνα μακριά από τις οικογένειες τους».

Για το μπούλινγκ που βιώνουν στη Νέα Σαλαμίνα: «Την προηγούμενη βδομάδα, οι πετοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας ήταν σε καφετέρια και οι γύρω τους αποχώρησαν. Κάποιος που έχει προσβληθεί από τον ιό δεν σημαίνει και το τέλος του κόσμου. Απλώς θα περάσει μια ίωση σε μεγαλύτερη διάρκεια από κάποια άλλη».

Για το αν υπάρχει νεότερο για τα αποτελέσματα: «Στις 11 η ώρα το πρωί έχουν πραγματοποιηθεί κάποια αποτελέσματα και τα νέα δεν είναι καλά. Κάποιοι είναι ξανά θετικοί και θα πρέπει να παραμείνουν ακόμα λίγο σε καραντίνα. Περιμένουμε κι’ άλλα αποτελέσματα. Δεν έχουν έρθει ακόμα. Έχουν βγει 3-4 τεστ. Αν έχουν δύο αρνητικά τεστ θα μπορούν να βγουν από την καραντίνα».

The post ΛΑΖΟΣ για νέα τεστ κορωνοϊού στη Νέα Σαλαμίνα: «Έχουμε ξανά θετικά αποτελέσματα – Ευτυχώς είναι όλοι καλά» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top