ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πώς η απρόσμενη επίσκεψη του γιου του έσωσε την ζωή του Πανένκα!

Πώς η απρόσμενη επίσκεψη του γιου του έσωσε την ζωή του Πανένκα!

Μετά από δύο δύσκολα 24ωρα στην εντατική λόγω κορονοϊού, ο Αντονίν Πανένκα δείχνει να βγαίνει νικητής από το πιο ζόρικο… πέναλτι που αντιμετώπισε ποτέ – Πώς η απρόσμενη επίσκεψη του γιου του Τόμας του έσωσε την ζωή.

Πολύ ευχάριστα τα νέα από το μέτωπο της υγείας του Αντονίν Πανένκα. Ο θρύλος του τσεχοσλοβάκικου ποδοσφαίρου, ο οποίος την Τετάρτη (07/10) διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού, φαίνεται πως βγαίνει νικητής από το πιο δύσκολο… πέναλτι της ζωής του.

Παρ’ ότι χρειάζεται ακόμα οξυγόνο, ο 71χρονος εμπνευστής του πιο διάσημου πέναλτι στην ιστορία είναι πολύ καλύτερα και, όπως εξήγησε η ομάδα της οποίας είναι πρόεδρος, η Μποχέμιανς της Πράγαςβγαίνει από την εντατική και πλέον θα τον επιβλέπει ο προσωπικός του γιατρός.

«Έχει δυσκολίες στην αναπνοή και έναν δυνατό βήχα. Όταν τον πήραν στο νοσοκομείο, φοβήθηκα πολύ, αλλά ο ίδιος μου είπε σήμερα ότι θα παλέψει και είναι πολύ καλύτερα» εξήγησε μέσω ανάρτησης η σύζυγος του Πανένκα, Βλάστα.

ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ

Ο Πανένκα είχε τρεις ημέρες να φάει, ένιωθε πολύ αδύναμος και ανέπνεε με δυσκολία. Ο ίδιος θεωρούσε ότι ήταν μια χειμωνιάτικη γρίπη, αλλά αποδείχθηκε πως ήταν κορονοϊός, επιβαρυμένος μάλιστα με πνευμονία.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε ξαπλώσει, όταν ο γιος του Τόμας εμφανίστηκε στο σπίτι. Όταν είδε την κατάσταση του πατέρα του, δεν δίστασε. Κάλεσε αμέσως τις ιατρικές υπηρεσίες και η μεταφορά του Πανένκα στο νοσοκομείο αποδείχθηκε σωτήρια.

«Διαπίστωσα ότι η είδηση της ασθένειάς του έκανε τον γύρο του κόσμου. Είναι ο άνδρας μου εδώ και πολλά χρόνια, αλλά δεν είχα ιδέα ότι τον αγαπούσαν τόσο πολύ στο εξωτερικό» είπε η Βλάστα Πανένκοβα για τα μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης προς τον σύζυγό της, ο οποίος εξακολουθεί να τρώει λίγο και έχει πυρετό, αλλά η κατάστασή του βελτιώνεται σταδιακά.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Πώς η απρόσμενη επίσκεψη του γιου του έσωσε την ζωή του Πανένκα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top