Bachelor - Ανατροπή: Το διπλό ραντεβού που οδήγησε σε αποχώρηση

Bachelor - Ανατροπή: Το διπλό ραντεβού που οδήγησε σε αποχώρηση

Ο  Παναγιώτης Βασιλάκος στο επεισόδιο του ‘Bachelor’ της Πέμπτης 15/10, κάλεσε σε διπλό ραντεβού δύο κοπέλες με τις οποίες δεν είχε έρθει πολύ κοντά και είχε αμφιβολίες για τα συναισθήματα τους. Ο λόγος για την Μαριεύη και την Μαγδαληνή.

Οι τρεις τους πήγαν βόλτα με καΐκι και εκεί ψάρεψαν. Στη συνέχεια, καθάρισαν τα ψάρια που έπιασαν, άναψαν φωτιά και γευμάτισαν όλοι μαζί δίπλα στη θάλασσα.

Ωστόσο, στο ραντεβού η συμπεριφορά της Μαριεύης και η γκρίνια της έκανε τον περιζήτητο εργένη να καταλάβει πως με την κοπέλα αυτή δεν έχει καθόλου χημεία και έτσι ήταν αυτή που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο του ‘The Bachelor’

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.