ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκαρίστηκε με τον τραυματισμό του Τιάγκο ο Γκόμες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαρίστηκε με τον τραυματισμό του Τιάγκο ο Γκόμες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το τάκλιν του Ριτσάρλισον στον Τιάγκο, ο συμπαίκτης του Ισπανού μέσου, Τζο Γκόμες, έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, με τον φόβο ότι ο συμπαίκτης του υπέστη σοβαρό τραυματισμό.

Νεύρα, ένταση και πολλές αψιμαχίες είχε το ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ. Οι «Reds» όχι μόνο δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο για… χιλιοστά, αλλά είδαν και τον Φαν Ντάικ, να παθαίνει ρήξη χιαστών και να τίθεται νοκ-άουτ, για τους επόμενους 7-8 μήνες.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, φοβήθηκε πως πέρα από τον Ολλανδό αμυντικό, θα έχανε και τον Τιάγκο, ο οποίος δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον επιθετικό της Έβερτον, Ριτσάρλισον. Μάλιστα, το τάκλιν του Βραζιλιάνου, έκανε τον Τζο Γκόμες, να πέσει στο χορτάρι, θεωρώντας πως ο Τιάγκο, τραυματίστηκε σοβαρά.​ 

Ο κεντρικός αμυντικός των πρωταθλητών Αγγλίας, γνωρίζει πολύ καλά από σοβαρούς τραυματισμούς αλλά και το πόσο δύσκολη είναι η επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Τελικά, ο Ισπανός μέσος της Λίβερπουλ, δεν υπέστη σοβαρή ζημιά και ολοκλήρωσε κανονικά το ματς.

Πάντως, η αντίδραση του Γκόμες τα λέει όλα…

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Σοκαρίστηκε με τον τραυματισμό του Τιάγκο ο Γκόμες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top