ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φως ΦΑΝΑΡΙ, ότι ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ από ποιότητα!

Φως ΦΑΝΑΡΙ, ότι ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ από ποιότητα!

Δεν είναι τωρινό το συμπέρασμα. Από το ξεκίνημα της σεζόν, ήταν φως φανάρι, ότι ο εμβολιασμός της ΑΕΛ από τη μέση και μπροστά, είναι ο καλύτερος των τελευταίων χρόνων. 

Ο πιο προικισμένος (με ποιοτικό χαρακτηριστικά) παίχτης από τους καινούργιους, είναι ο Ντανίλο. Χτες πάντως με την ΕΝΠ, ο Βραζιλιάνος “καλλιτέχνης” δεν κατάφερε να σκοράρει, αφού στο πρώτο ημίχρονο του έκανε εξ επαφής στοπ πάνω στη γραμμή αντίπαλος αμυντικός.

Στην επανάληψη τον έβγαλε φάτσα με τον αντίπαλο κίπερ ο Μαέ, ωστόσο το πλασέ του πήγε έξω.

Την ουσιαστική δουλειά την έκαναν από νωρίς, οι τρεις κεντρικοί χαφ της ομάδας, Μεντόγεβιτς (είναι το πρώτο του με την κίτρινη φανέλα), Ριέρα (είχε βάλει γκολ και στο ΑΕΚ Αρένα) και Βασίλης Παπαφώτης.

Στην επανάληψη… μίλησε και ο Αρμένιος Γκαζαριάν, σε μια φάση που χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια να αστοχήσει, μετά τη μπαλιά – λουκούμι που του έδωσε ο Τόρρες. Ήταν η πιο εύκολη φετινή επιτυχία των γαλαζοκιτρίνων.

Για να… ανεβάσει το αίσθημα πίστης του κόσμου, ότι μπορεί να κερδίσει τουλάχιστον ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα πρέπει στην πορεία η ομάδα να… μαζεύει βαθμούς και στα ντέρμπι.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ, εξέφρασε την αισιοδοξία, ότι θα έρθουν τα τέρματα και στα ματς κόντρα στις άλλες μεγάλες ομάδες. Μόνο ένα γκολ έβαλαν οι κίτρινοι στα εν λόγω παιχνίδια, ήταν αυτό του Ριέρα με την ΑΕΚ.

Στην αναμέτρηση με τη Δόξα την επόμενη Δευτέρα, επανέρχεται ο Αντρέ Τεισέιρα. Τις επόμενες μέρες, θα φανεί, αν θα είναι διαθέσιμοι οι δυο Αβραάμ και ο Έουλερ.

The post Φως ΦΑΝΑΡΙ, ότι ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ από ποιότητα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top