ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΚΟ Κύπρου παρέδωσε στην τυχερή νικήτρια το τρίτο HYUNDAI TUCSON

Η ΕΚΟ Κύπρου παρέδωσε στην τυχερή νικήτρια το τρίτο HYUNDAI TUCSON

Η ΕΚΟ Κύπρου συνεχίζει να μοιράζει χαμόγελα! Η κα Καίτη Παπουή από τη Λάρνακα είναι η τρίτη νικήτρια του μεγάλου διαγωνισμού της ΕΚΟ, με έπαθλο ένα αυτοκίνητο HYUNDAI TUCSON 1.6MPi PETROL 132PS STYLE PLUS MANUAL, αξίας €20,900.

Η υπερτυχερή παρέλαβε το πολυτελές αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, στο Λιμανάκι της Πάφου, παρουσία του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργου Γρηγορά.


Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 09/03/2020 και δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι όσοι εγκατέστησαν στην κινητή τους συσκευή την εφαρμογή “EKO Smile”. Η τρίτη νικήτρια προέκυψε μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, σε ειδικά διαμορφωμένη για την περίσταση αίθουσα στη Λεβέντειο Πινακοθήκη. Την ορθότητα, τη διαφάνεια και το αδιάβλητο της διαδικασίας διασφάλισαν με την παρουσία τους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργος Γρηγοράς, ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, καθώς και η Νομικός Σύμβουλος κα Χρυσάνθη Βασιλείου από το δικηγορικό γραφείο «Γιώργος Γιάγκου».


Μέσα από την πρωτοποριακή εφαρμογή ΕΚΟ Smile, η ΕΚΟ Κύπρου αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της προσφέροντας άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση, μετατρέποντας τις συναλλαγές των καταναλωτών σε όλα τα πρατήρια της ΕΚΟ σε μια ευχάριστη εμπειρία που χαρίζει χαμόγελα κάθε στιγμή της ημέρας.
Ανάμεσα στα προνόμια που απολαμβάνουν οι χρήστες της εφαρμογής είναι η δυνατότητα ενεργοποίησης της αντλίας και πληρωμής καυσίμων ανέπαφα, ενώ κάθε φορά που οι καταναλωτές προβαίνουν σε οποιαδήποτε αγορά από τα πρατήρια ΕΚΟ επιβραβεύονται με Smiles, δηλαδή ψηφιακούς βαθμούς που μπορούν να εξαργυρώσουν σε προϊόντα καταλόγου με ειδικά μειωμένες τιμές.


Η ΕΚΟ Κύπρου, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, θα συνεχίσει να καινοτομεί και να προσφέρει άριστης ποιότητας υπηρεσίες, αντικαθιστώντας τον παραδοσιακό τρόπο συναλλαγών με την καινοτόμα εφαρμογή “EKO Smile”, ώστε να εξασφαλίσει στους καταναλωτές την πιο άμεση, γρήγορη και ασφαλή αγοραστική εμπειρία που μπορούν να βιώσουν.


Θέλοντας να επιβραβεύσει τους χρήστες της εφαρμογής “EKO Smile”, η ΕΚΟ ανακοίνωσε την έναρξη και ενός νέου μεγάλου διαγωνισμού στον οποίο δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι χρήστες της εφαρμογής, στους οποίους δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσουν ένα Ford Mustang Fastback 5.0V GT A/T, συνολικής αξίας €56,300.


Ένα αυτοκίνητο που αδιαμφισβήτητα αποτελεί όνειρο για όλους τους οδηγούς, καθώς το όνομά του είναι άμεσα συνδυασμένο με την ποιότητα και τον δυναμισμό. Ένα υπερσύγχρονο όχημα που αντιπροσωπεύει τις αξίες και τη μοναδικότητα της ΕΚΟ Κύπρου, καθώς και των χρηστών της εφαρμογής “ΕΚΟ Smile”.
Εγκαταστήστε, τώρα, στην κινητή σας συσκευή το νέο “ΕΚΟ Smile App”.


Και μην ξεχνάτε: όσο πιο πολύ χρησιμοποιείτε την εφαρμογή “ΕΚΟ Smile”, τόσο αυξάνετε τις πιθανότητες σας να κερδίσετε το Ford Mustang!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top