Θετικός στον κορωνοϊό ο Βιεϊρίνια

Θετικός στον κορωνοϊό ο Βιεϊρίνια

Το γεγονός ότι διαπιστώθηκε θετικός στον κορωνοϊό αποκάλυψε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μέσω ανάρτησής του στο Instagram.

Θετικός στον κορωνοϊό διαπιστώθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος με ανάρτησή του στο Instagram, αφού ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη για την τελική του συμφωνία με τον «Δικέφαλο», τόνισε ότι θα πρέπει να περιμένει άλλες 15 μέρες για την πρώτη του προπόνηση, αφού από τις εξετάσεις βρέθηκε ότι έχει μολυνθεί από τον COVID-19.

Το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι παραμένει χωρίς συμπτώματα ενώ όλα τα μέλη της οικογένειάς του είναι αρνητικά στον ιό, έπειτα από τις εξετάσεις που υποβλήθηκαν επίσης.

Η ανάρτησή του:

Ήταν δύσκολο το καλοκαίρι μου και όπως ίσως καταλάβατε, έχασα κάποια στιγμή την πίστη μου ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει τον τρόπο του. Πατρικό τρόπο. Του είμαι ευγνώμων που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, στο σπίτι μου.
Δυο μήνες περίμενα αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Να ετοιμαστώ να ξαναβάλω τα ρούχα της προπόνησης, να δω τον προπονητή, τους συμπαίκτες και ολους που δουλεύουν στην ομάδα.
Ε, θα περιμένω καμιά 15αριά μέρες παραπάνω! !!Στις ιατρικές εξετάσεις για την επιστροφή, βρέθηκα θετικός στον covid-19! Είμαι χωρίς συμπτώματα, η γυναίκα μου και η κόρη μου πήραν τα αρνητικά τεστ, όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζι μου τις προηγούμενες μέρες υποβλήθηκαν σε τεστ και τα αποτελέσματά τους ήταν αρνητικά. Ξεκινάω με μια μικρή άδεια την νέα μου χρονιά στον ΠΑΟΚ. Σορρυ κόουτς! ??

Ανυπομονώ να σας ξαναδώ όλους! Προστατεψε τους εαυτους σας,φορεστε μασκες και συντομα θα ειμαστε ολοι μαζι…stay safe.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ήταν δύσκολο το καλοκαίρι μου και όπως ίσως καταλάβατε, έχασα κάποια στιγμή την πίστη μου ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει τον τρόπο του. Πατρικό τρόπο. Του είμαι ευγνώμων που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, στο σπίτι μου. Δυο μήνες περίμενα αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Να ετοιμαστώ να ξαναβάλω τα ρούχα της προπόνησης, να δω τον προπονητή, τους συμπαίκτες και ολους που δουλεύουν στην ομάδα. Ε, θα περιμένω καμιά 15αριά μέρες παραπάνω! !!Στις ιατρικές εξετάσεις για την επιστροφή, βρέθηκα θετικός στον covid-19! Είμαι χωρίς συμπτώματα, η γυναίκα μου και η κόρη μου πήραν τα αρνητικά τεστ, όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζι μου τις προηγούμενες μέρες υποβλήθηκαν σε τεστ και τα αποτελέσματά τους ήταν αρνητικά. Ξεκινάω με μια μικρή άδεια την νέα μου χρονιά στον ΠΑΟΚ. Σορρυ κόουτς! 😁 Ανυπομονώ να σας ξαναδώ όλους! Προστατεψε τους εαυτους σας,φορεστε μασκες και συντομα θα ειμαστε ολοι μαζι…stay safe.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andre Vieirinha (@vieirinhaofficial) στις

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Θετικός στον κορωνοϊό ο Βιεϊρίνια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE