ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασε τιμόνι μεθυσμένος και οδηγούσε επικίνδυνα - Καταδίωξη στους δρόμους και χειροπέδες σε 48χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασε τιμόνι μεθυσμένος και οδηγούσε επικίνδυνα - Καταδίωξη στους δρόμους και χειροπέδες σε 48χρονο

Επεισοδιακή σύλληψη 48χρονου σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (25/10), στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής λήφθηκε πληροφορία ότι ο οδηγός κινείτο επικίνδυνα σε δρόμους της Λεμεσού, αφού παραβίαζε τους κόκκινους σηματοδότες και προσπερνούσε επικίνδυνα.

Μέλη της τροχαίας έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν τον εν λόγω οδηγό. Στην προσπάθεια τους να τον ανακόψουν, ο ίδιος κατάφερε να διαφύγει με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της τροχαίας τον καταδίωξαν σε όλο το μήκος του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού και κατάφεραν να τον ανακόψουν λίγο αργότερα.

Ο 48χρονος υπεβλήθη σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη τα 99 μg.

Η Αστυνομία του πέρασε χειροπέδες ενώ αναμένεται να καταχωρηθεί άμεσα υπόθεση στο Δικαστήριο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.