ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασε τιμόνι μεθυσμένος και οδηγούσε επικίνδυνα - Καταδίωξη στους δρόμους και χειροπέδες σε 48χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασε τιμόνι μεθυσμένος και οδηγούσε επικίνδυνα - Καταδίωξη στους δρόμους και χειροπέδες σε 48χρονο

Επεισοδιακή σύλληψη 48χρονου σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (25/10), στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής λήφθηκε πληροφορία ότι ο οδηγός κινείτο επικίνδυνα σε δρόμους της Λεμεσού, αφού παραβίαζε τους κόκκινους σηματοδότες και προσπερνούσε επικίνδυνα.

Μέλη της τροχαίας έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν τον εν λόγω οδηγό. Στην προσπάθεια τους να τον ανακόψουν, ο ίδιος κατάφερε να διαφύγει με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της τροχαίας τον καταδίωξαν σε όλο το μήκος του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού και κατάφεραν να τον ανακόψουν λίγο αργότερα.

Ο 48χρονος υπεβλήθη σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη τα 99 μg.

Η Αστυνομία του πέρασε χειροπέδες ενώ αναμένεται να καταχωρηθεί άμεσα υπόθεση στο Δικαστήριο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE