ΚΥΠΡΟΣ

Δευτέρα ανακοινώνεται η λίστα παραμονής

Δευτέρα ανακοινώνεται η λίστα παραμονής

Ακόμη μία μέρα με σημαντικές τοποθετήσεις από τον Πρόεδρο του Ερμή Αραδίππου, Λούκα Φανιέρο. Το μεσημέρι της Πέμπτης ο ηγέτης του Αραδιπιώτικου σωματείου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο όπου αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι και στον προγραμματισμό της νέας περιόδου.

Αρχικά για το θέμα προπονητή του Ερμή τη νέα σαιζόν σχολίασε «Υπάρχει προπονητικό τιμ στην ομάδα. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά…να μιλούν για συμφωνίες με άλλο προπονητή. Στο τέλος του πρωταθλήματος θα δούμε τι θα γίνει».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία του Ερμή Αραδίππου παρατηρώντας «Για την προσπάθεια του Ερμή: «Ορισμένοι άνθρωποι παρεξήγησαν κάποια πράγματα. Γίνονται κουβέντες του καφενέ. Ο Ερμής ήρθε από την Β’ στην Α’ κατηγορία. Συνεχίζει την καλή του πορεία και προσπαθεί για την Ευρώπη με τον χαμηλότερο προϋπολογισμό από τις ομάδες της πρώτης εξάδας. Δεν δέχομαι ξανά σχόλιο πως στον Ερμή αγωνίζονται Κύπριοι και νεαροί παίκτες. Πρέπει και εμείς όσους ποδοσφαιριστές έχουμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να αγωνιστούν την πρώτη κατηγορία».

Αναφερόμενος για την πρόσφατη εξέλιξη στο πρωτάθλημα την αύξηση των ομάδων τόνισε «Για τις 14 ομάδες: «Νομίζω να αφήσουν τα πράγματα να κυλήσουν. Νομίζω όπως θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα θα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός με τις ομάδες μας. Θα υπάρχουν κίνητρα και έπαθλα για να μην γίνονται οι ομάδες αδιάφορες».

Τέλος, για το μετεγγραφικό σχεδιασμό της νέας σαιζόν και για ενδιαφέρον για το Μορίς ο Λούκας Φανιέρος επισήμανε «Ο Μορίς αγωνίζεται στη Νέα Σαλαμίνα. Αν δεν τον θέλει η Νέα Σαλαμίνα θα τον δούμε. Υπάρχουν έξι με επτά ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες, αν τους θέλουν να τους κλείσουν. Για τον τερματοφύλακα αν δεν βρω Κύπριο θα πάρω ξένο. Τη Δευτέρα θα ανακοινωθούν οι παίκτες που θα συνεχίσουν στην ομάδα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top