Εκτός διαιτησίας οι τρεις κατηγορούμενοι διαιτητές

Εκτός διαιτησίας οι τρεις κατηγορούμενοι διαιτητές

Στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς απολογήθηκαν σήμερα τρεις διαιτητές, ο Κώστας Ιωαννίδης, ο Απόστολος Αμπάρκιολης και ο Γιάννης Κάμπαξης για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης".

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, επιβλήθηκε στους τρεις διαιτητές ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης να σφυρίζουν σε παιχνίδια ποδοσφαίρου μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής έχει αποφασιστεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης άσκησης οποιασδήποτε δραστηριότητας σχετίζεται με το ποδόσφαιρο στους τέσσερις κατηγορούμενους που έχουν ήδη απολογηθεί.

Δηλαδή, στον μεγαλομέτοχο του Λεβαδεικού, Γιάννη Κομπότη και σε τρεις δικαστές: το πρώην μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, Χαρίλαο Ζυγογιάννη, το μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Μαρία Αναστασάκη και το μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, Γιώργο Βλάσση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ - Ο διπλός στόχος του Νετανιάχου

LIVE: Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ - Ο διπλός στόχος του Νετανιάχου

Θύματα και εκτεταμένες ζημιές, αφήνει πίσω του το ιρανικό πυραυλικό μπαράζ που έπληξε πόλεις του Ισραήλ, το πρωί της Πέμπτης. Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE