Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, επιβλήθηκε στους τρεις διαιτητές ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης να σφυρίζουν σε παιχνίδια ποδοσφαίρου μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής έχει αποφασιστεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης άσκησης οποιασδήποτε δραστηριότητας σχετίζεται με το ποδόσφαιρο στους τέσσερις κατηγορούμενους που έχουν ήδη απολογηθεί.
Δηλαδή, στον μεγαλομέτοχο του Λεβαδεικού, Γιάννη Κομπότη και σε τρεις δικαστές: το πρώην μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, Χαρίλαο Ζυγογιάννη, το μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Μαρία Αναστασάκη και το μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, Γιώργο Βλάσση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




