ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΥΠΡΟΣ-Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Η ΔΥΣΚΟΛΗ ώρα του Πρόδρομου Πετρίδη και των άλλων δύο ομολόγων του

ΚΥΠΡΟΣ-Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Η ΔΥΣΚΟΛΗ ώρα του Πρόδρομου Πετρίδη και των άλλων δύο ομολόγων του

Μετά τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη, ακόμη δύο προέδροι ομάδων Α΄ κατηγορίας βρίσκονται σε προβληματισμό και δύσκολες καταστάσεις για τις ομάδες τους.

Μετά το διαζύγιο με Μαρίνο Ουζουνίδη από πλευράς ΑΠΟΕΛ, προέκυψε στον Εθνικό Άχνας η λύση συνεργασίας με τον Ντιν Κλάφουριτς, ενώ στη Νέα Σαλαμίνα όλα δείχνουν διαζύγιο με Πάμπο Χριστοδούλου.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης θα μιλήσει η ώρα 21:00 σήμερα στην Cablenet για όλα όσα αφορούν τη δύσκολη περίοδο που περνάει ο ΑΠΟΕΛ και το πως έχει το θέμα εξεύρεσης νέου προπονητή.

Οι διοικήσεις Κίκη Φιλίππου και Θουκή Θουκιδίδη έχουν προγραμματισμένες συνεδρίες για να αποφασίσουν την επόμενη μέρα των πάγκων των δύο ομάδων τους.

Δύσκολες μέρες για τους τρεις προέδρους ομάδων Α΄ κατηγορίας, που ψάχνουν τις ιδανικές επιλογές προπονητών για να βγάλουν ΑΠΟΕΛ, Εθνικό, Νέα Σαλαμίνα από τις θέσεις που βρίσκονται σήμερα στον βαθμολογικό πίνακα Α΄ κατηγορίας.

Σ.Ν

Διαβάστε επίσης: 

Κρίσιμες ώρες και αποφασίζουν οι «ΚΕΦΑΛΕΣ» για τα νέα ΑΦΕΝΤΙΚΑ των ομάδων των… ΣΑΛΟΝΙΩΝ – Γνώριμοι ή… ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ;

The post ΚΥΠΡΟΣ-Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Η ΔΥΣΚΟΛΗ ώρα του Πρόδρομου Πετρίδη και των άλλων δύο ομολόγων του appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top