ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Χάθηκαν στα βουνά και τους 'βοήθησαν' με 900 ευρώ πρόστιμο - Δημόσια καταγγελία πολίτη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Χάθηκαν στα βουνά και τους 'βοήθησαν' με 900 ευρώ πρόστιμο - Δημόσια καταγγελία πολίτη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άλλη μια καταγγελία πολίτη σχετικά με εξώδικο πρόστιμο που εκδόθηκε για κυκλοφορία μετά τις 23:00, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από πολίτη στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως αναφέρει ο εν λόγω πολίτης στην ομάδων 'Που πήγαμε και δεν μας άρεσε' στα κοινωνικά δίκτυα, ξεκίνησε με δύο άλλα πρόσωπα για ελέυθερο κάμπινγκ ωστόσο χάθηκαν στα βουνά με αποτέλεσμα να τους εντοπίσουν θηροφύλακες.

Ακολούθως, σύμφωνα πάντα με τον πολίτη, ενημερώθηκαν ότι έχουν καταγγελθεί με αποτέλεσμα να εκδοθεί εξώδικο πρόστιμα, 300 ευρώ σε κάθε ένα από τα τρία πρόσωπα.

Διαβάστε αναλυτικά:

Γειά σας, Θέλω να αναφέρω το παράπονο μου δημοσίως για την αδικία που υπάρχει σε τούτη τη χώρα.

Το Σάββατο η ώρα 18:30 το απόγευμα ξεκίνησα από το Φρέναρος με άλλα δύο άτομα με προορισμό το Γιοφύρι του Ρουδιά για ελεύθερο κάμπινγκ. Ακολουθούσαμε τη διαδρομή του gps λόγω του ότι δεν είχαμε ποτέ ξαναπάει στο συγκεκριμένο σημείο. Η διαδρομή είναι λάθος οπόταν έξω από τον Άη Γιάννη χαθήκαμε και από τις 22:00 μέχρι τις 23:30 μας παρακολουθούσαν οι θυροφύλακες που πηγαινοερχόμασταν μέσα στα βουνά και μας έστεισαν μπλόκο.

Όταν βρήκαμε το δρόμο προς το χωριό τους βρήκαμε μπροστά μας, μας σταμάτησαν και μας ρώτησαν αν γνωρίζουμε ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία μετά τις 23:00. Εμείς τους ενημερώσαμε ότι χαθήκαμε και ζητήσαμε τη βοήθεια τους, να μας δείξουν το σωστό δρόμο για να πάμε στο προορισμό μας. Έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο και είδαν ότι υπήρχαν αντίσκηνα και τα συναφή του κάμπινγκ και μας είπαν ότι θα επικοινωνήσουν με τον αξιωματικό υπηρεσίας της αστυνομίας Πάφου, ο οποίος τους είπε αντί για βοήθεια να μας πάρουν στο σταθμό των Κελοκεδάρων.

Πήγαμε στο σταθμό όπου μας ζήτησαν τα στοιχεία μας και μετά μας είπαν ότι μπορούμε να φύγουμε χωρίς να μας ρωτήσουν κάτι άλλο και ότι θα μας ειδοποιούσαν για το τι θα γίνει την επόμενη μέρα. Οι δύο θυροφύλακες έδωσαν κατάθεση όπου μάθαμε ότι ανέφεραν ότι περιπλανιόμασταν στα βουνά αντί ότι χαθήκαμε και δεν ανέφεραν καν ότι κατά τον έλεγχο τους αποδείχτηκε ότι όντως πηγαίναμε για κάμπινγκ. Φύγαμε από το σταθμό χωρίς να μας βοηθήσουν να βρούμε το δρόμο αλλά επιστρέψαμε για να ζητήσουμε οι ίδιοι βεβαίωση ότι είδη καταγγελθήκαμε. Μας έδωσαν μια χειρόγραφη βεβαίωση και φύγαμε πάλι χωρίς βοήθεια.

Βρήκαμε κάπου να κατασκηνώσουμε για τη νύχτα. Την επόμενη μέρα μας πήραν τηλέφωνο από το σταθμό των Κελοκεδάρων, όπου έδειξαν να μας καταλαβαίνουν λέγοντας μας ότι ξέρουν ότι άδικα καταγγελθήκαμε. Μας πρότειναν να πάμε στο σταθμό να μας δώσουν από ένα εξώδικο 300 ευρώ στον κάθε ένα, σύνολο 900 για να γλυτώσουμε το δικαστήριο και να στείλουμε μετά επιστολή στον γενικό εισαγγελέα για να τον ενημερώσουμε τι έγινε και να ζητήσουμε την αναίρεση των εξωδικων. Να σημειώσω ότι δεν μας επιτράπηκε να διαβάσουμε τις καταθέσεις των θυροφυλάκων.

Αυτή τη στιγμή είμαστε και οι τρεις με ένα πρόστιμο των 300 ευρώ που δεν είμαστε σίγουροι αν ο εισαγγελέας δεχθεί το αίτημα μας ή όχι, και που αν δεν το δεχθεί μέχρι να πάρουμε απάντηση το πρόστιμο θα αυξηθεί ή θα χρειαστεί να πάμε δικαστήριο.

Κάθε άποψη είναι σημαντική για μένα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top