«Πελαγωμένος» και ο Γένσεν

«Πελαγωμένος» και ο Γένσεν

O Mάικ Γένσεν, ήρθε την περσινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο στον ΑΠΟΕΛ και όσο κράτησε η σεζόν, πριν να διακοπεί λόγω κορωνοϊού, έδειξε πως τη νέα χρονιά, θα ήταν ο ηγέτης της ομάδας στον χώρο του κέντρου.

Ωστόσο, παρά τα πολλά θετικά στοιχεία που έδειξε, τίποτα από αυτά δεν ισχύουν έως τώρα τη φετινή χρονιά.

Ο Δανός είναι πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό και όποτε αγωνίζεται μοιάζει «πελαγωμένος».

Το καλοκαίρι, ακουγόταν έντονα, πως ο Γένσεν ήθελε να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ, όμως, κάτι τέτοιο δεν έγινε και ίσως αυτό να έχει αντίκτυπο στις κακές του εμφανίσεις.

Η αλήθεια να λέγεται, άλλες ήταν οι προσδοκίες των γαλαζοκιτρινών από τον Δανό, όμως, έπεσαν έξω, αφού ο ίδιος δεν μπορεί να βρει την καλή του φόρμα.

Θ.Δ. 

Διαβάστε επίσης: 

Περιμένουν πολλά από αυτόν στον ΑΠΟΕΛ όμως ξανά στα… ρηχά

Πως τον βρίσκει η επόμενη μέρα τον τραυματία Ζόρζε – Ποια τα νεότερα

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλα τα θέματα ΑΠΟΕΛ

The post «Πελαγωμένος» και ο Γένσεν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για την ανοικοδόμηση της Γάζας, έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που θα παρουσιάσει και που περιλαμβάνει τη συμμετοχή κυπριακών εταιρειών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE