ΚΥΠΡΟΣ

Η κίνηση του Φινκ και του αρχηγού…

Η κίνηση του Φινκ και του αρχηγού…

Στον ΑΠΟΕΛ έχουν μπροστά τους το κρίσιμο παιχνίδι με την Ομόνοια. Ένας αγώνας που χαρακτηρίζεται αρκετά δύσκολος, αλλά η ομάδα θα κυνηγήσει με όλες τις δυνάμεις της τη νίκη, που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να σημειώσουμε τον τομέα της ψυχολογίας. Είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ να πάνε στο παιχνίδι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και ο Τόρστεν Φινκ, αλλά και ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, φρόντισαν να δώσουν την απαραίτητη ψυχολογία στην ομάδα.

Ο Γερμανός κόουτς, στο πλαίσιο της χθεσινής συνέντευξης Τύπου για το βιβλίο της διατροφολόγου Νικολέτας Μιχαηλίδου «Γκολ στο πιάτο», τόνισε πως οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ βρίσκονται μπροστά από μια ιστορική στιγμή, κατακτώντας δύο σερί νταμπλ και για τρίτη σερί χρονιά το πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο Χαραλαμπίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η ομάδα του θα νικήσει το ντέρμπι. «όλοι οι ποδοσφαιριστές ζούμε και αναπνέουμε για το παιχνίδι του Σαββάτου. Είμαι πεπεισμένο πως θα κάνουμε καλή εμφάνιση και θα φθάσουμε στη νίκη» είπε μεταξύ άλλων ο αρχηγός.

Από εκεί και πέρα, σημαντικό είναι να προσφέρουν τα αναμενόμενα παίκτες - κλειδιά. Ο Τζιμπούρ θέλει να δει ξανά δίχτυα, πιο έτοιμοι παρουσιάζονται Αλωνεύτης και Βινίσιους ενώ γενικά η ομάδα βρίσκει ρυθμό, αλλά πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα στα αμυντικά της καθήκοντα.

Όλα καλά με την  εγχείρηση του Ούρκο Πάρντο, που όπως ο ίδιος δηλώνει, αρχίζει η αποθεραπεία του.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top