Μένει ΣΠΙΤΙ ο προπονητής της Γρανάδα!

Μένει ΣΠΙΤΙ ο προπονητής της Γρανάδα!

Δεν έρχεται στην Κύπρο ούτε ο προπονητής της Γρανάδα Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Μετά από έλεγχο που έκανε βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ως εκ τούτου δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή για την Κύπρο και την ομάδα θα την καθοδηγεί κάποιος συνεργάτης του, αύριο το βράδυ στο ματς με την Ομόνοια.

Σε καραντίνα μπήκαν ένας συνεργάτης του Μαρτίνεθ, όπως και επίσης και τα χθεσινά κρούσματα που είναι ο αμυντικός Χέσους Βαγιέχο και ακόμη δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου, οι οποίοι βρέθηκαν επίσης θετικοί στον κορωνοιό. Στο σύνολο δηλαδή πέντε κρούσματα οι Ισπανοί.

Η αποστολή της Γρανάδα φτάνει τις επόμενες ώρες στην Κύπρο.

The post Μένει ΣΠΙΤΙ ο προπονητής της Γρανάδα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ - Ο διπλός στόχος του Νετανιάχου

LIVE: Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ - Ο διπλός στόχος του Νετανιάχου

Θύματα και εκτεταμένες ζημιές, αφήνει πίσω του το ιρανικό πυραυλικό μπαράζ που έπληξε πόλεις του Ισραήλ, το πρωί της Πέμπτης. Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE