Ακύρωση ταξιδιών προς Κύπρο από την Jet2

Ακύρωση ταξιδιών προς Κύπρο από την Jet2

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία Jet2 και ο ταξιδιωτικός οργανισμός του ομίλου ανακοίνωσαν την ακύρωση πτήσεων και πακέτων διακοπών προς Κύπρο για τους επόμενους μήνες, λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί με την πανδημία του κορωνοϊού.


Το lockdown που θα επιβληθεί από τα μεσάνυχτα στην Αγγλία και θα ισχύσει για τέσσερις εβδομάδες απαγορεύει μη αναγκαία ταξίδια στο εξωτερικό, γεγονός που έχει οδηγήσει σε ανατροπή του προγράμματος πτήσεων και των προσφορών για διακοπές από τη Βρετανία.

Συγκεκριμένα, η Jet2 αναστέλλει όλες τις διακοπές προς Λάρνακα και Πάφο έως τις 13 Φεβρουαρίου. 

Η εταιρεία ανακοίνωσε παράλληλα ακύρωση πτήσεων και πακέτων διακοπών προς Ρόδο και Κρήτη έως τις 30 Μαρτίου, ενώ έχει ήδη ακυρώσει τις διακοπές σε Ισπανία έως το Φεβρουάριο.

Η εταιρεία σημείωσε πως θα γίνει πλήρης επιστροφή χρημάτων σε όποιο πελάτη επηρεάζεται από τις ακυρώσεις.

Ακυρώσεις πτήσεων και πακέτων διακοπών από την Αγγλία και την Ουαλία έως τουλάχιστον τις 2 Δεκεμβρίου έχει ανακοινώσει η TUI. Θα συνεχιστούν, ωστόσο, οι πτήσεις της εταιρείας από τη Σκωτία.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα παρόμοιες ανακοινώσεις αναμένονται από την EasyJet και τις Βρετανικές Αερογραμμές.

 

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Με επίκεντρο την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ασφάλειας, τη στρατηγική αυτονομία και την ειρήνη στην περιοχή, η Κύπρος ανέλαβε επίσημα την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE