ΠΑΦΟΣ: Έβαλε περισσότερα άτομα στο κατάστημα και το πλήρωσε ακριβά - Οκτώ καταγγελίες στο σύνολο

ΠΑΦΟΣ: Έβαλε περισσότερα άτομα στο κατάστημα και το πλήρωσε ακριβά - Οκτώ καταγγελίες στο σύνολο

Σε 8 καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με παραβιάσεις προνοιών των διαταγμάτων του περί λοιμοκάθαρσης νόμου.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Κρατικού Ραδιοφώνου στην Πάφου, οι περισσότερες καταγγελίες αφορούν μη χρήση μάσκας.

Μεταξύ άλλων, καταγγέλθηκε ένας διαχειριστής πρακτορείου στοιχημάτων καθώς επέτρεψε την είσοδο σε περισσότερο αριθμό θαμώνων, από όσους τα τετραγωνικά μέτρα του καταστήματος επιτρέπουν, δημιουργώντας συνωστισμό.

Επιπρόσθετα, καταγγέλθηκε ένας οδηγός λεωφορείου και ένας εργαζόμενος σε υπεραγορά.

Οι άλλες 5 καταγγελίες αφορούν πολίτες για μη χρήση μάσκας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες των ομάδων διάσωσης, αναζητώντας εγκλωβισμένους στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τεσσάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE