ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ανακαλύψτε το ολοκαίνουργιο Dixan Clean & Hygiene για υγιεινή καθαριότητα!

Ανακαλύψτε το ολοκαίνουργιο Dixan Clean & Hygiene για υγιεινή καθαριότητα!

Τους τελευταίους μήνες παρατηρείται ολοένα και περισσότερο ένα έντονο ενδιαφέρον από τους καταναλωτές προς την παγκόσμια τάση της υγιεινής, την οποία προσπαθούν να ενσωματώνουν όσο περισσότερο μπορούν στην καθημερινότητα τους.

Η εταιρεία GPM – Henkel Ltd., επιθυμώντας να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών, φέρνει στην κυπριακή αγορά ένα ακόμα καινοτόμο απορρυπαντικό για υγιεινή καθαριότητα στα ρούχα, με την γνωστή ποιότητα Dixan.

Το ολοκαίνουργιο Dixan Clean & Hygiene, εγγυάται ρούχα καθαρά και απαλλαγμένα από επίμονους λεκέδες. Η πρωτοποριακή σύνθεση του νέου απορρυπαντικού, διεισδύει σε βάθος στις ίνες των ρούχων, με αποτέλεσμα να απομακρύνει δραστικά τις ανεπιθύμητες ουσίες και τα σωματίδια εξασφαλίζοντας βαθιά καθαριότητα. Παράλληλα, χάρη στην εξειδικευμένη του τεχνολογία, το νέο Dixan Clean & Hygiene δεσμεύει τα μόρια κακοσμίας και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές, αφήνοντας ένα εξαιρετικό άρωμα που απελευθερώνεται σταδιακά, ακόμα και μέρες μετά την πλύση.

Το νέο απορρυπαντικό Dixan αποτελεί την ιδανική λύση για το καταναλωτικό κοινό το οποίο επιθυμεί καθαρά και αστραφτερά ρούχα, γεμάτα λάμψη και φρεσκάδα και με ένα μοναδικό άρωμα που διαρκεί μέχρι και την επόμενη πλύση των ρούχων.

Η Henkel παρουσιάζοντας το Dixan Clean & Hygiene δείχνει ότι παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην καινοτομία των προϊόντων που διαθέτει στην αγορά, με στόχο να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα ζωής των καταναλωτών.


Επιλέγουμε το νέο Dixan Clean & Hygiene
Γιατί υγιεινή και καθαριότητα πάνε μαζί!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top