Ο Μάικ Πομπέο υπόσχεται 'ομαλή μετάβαση' προς μια 'δεύτερη' προεδρική θητεία του Ντόναλντ Τραμπ

Ο Μάικ Πομπέο υπόσχεται 'ομαλή μετάβαση' προς μια 'δεύτερη' προεδρική θητεία του Ντόναλντ Τραμπ

Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, αρνήθηκε σήμερα να αναγνωρίσει τη νίκη στις προεδρικές εκλογές του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν, υποσχόμενος μια "ομαλή μετάβαση" εξουσίας προς μια "δεύτερη" θητεία της κυβέρνησης του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.


"Θα καταμετρήσουμε όλες τις ψήφους", είπε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας σε συνέντευξη Τύπου, διαβεβαιώνοντας ότι οι ηγέτες σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν επίγνωση ότι είναι μια "νομική διαδικασία" που "απαιτεί χρόνο".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.