ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Ξάφρισαν σπίτι 66χρονου Ουκρανού παίρνοντας χρυσαφικά αξίας 250.000 ευρώ

ΚΥΠΡΟΣ: Ξάφρισαν σπίτι 66χρονου Ουκρανού παίρνοντας χρυσαφικά αξίας 250.000 ευρώ

Xρυσαφικά αξίας 250 χιλ. ευρώ απέσπασαν διαρρήκτες από κατοικία στην Τρεμιθούσα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από τον 66χρονο ιδιοκτήτη της κατοικίας από την Ουκρανία μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ότι άγνωστοι εισήλθαν στην κατοικία που διατηρεί στην Τρεμιθούσα, στην διάρκεια της απουσίας του και απέσπασαν από αυτή διάφορα χρυσαφικά αξίας 250 χιλιάδων ευρώ. 

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν ότι οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία αφού παραβίασαν κλειστή αλλά ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα. Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από το σπίτι κλάπηκαν ανδρικά και γυναικεία ρολόγια μεγάλης αξίας, χρυσαφικά και κοσμήματα, η αξία των οποίων σύμφωνα με τον 66χρονο ιδιοκτήτη αγγίζει τις 250 χιλιάδες ευρώ. Ανέφερε επίσης στους αστυνομικούς ότι για τα κλαπέντα δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top