ΔΙΕΘΝΗ

Ο εκτελεστής με το νούμερο 7 στην πλάτη...

Ο εκτελεστής με το νούμερο 7 στην πλάτη...

Ο εκπληκτικός CR7 με ένα προσωπικό χατ-τρικ έσπασε εντός έδρας αήττητο 14 μηνών της Σεβίλλης και οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης σε μία εκπληκτική νίκη (2-3) που ίσως αποδειχθεί καθοριστική στην μάχη τίτλου.

Αυτή τη φορά, ο δείκτης δυσκολίας ήταν πολύ υψηλός. Απέναντι του δεν είχε καμιά Αλμερία, ούτε καμιά Εϊμπάρ, ούτε καμία ομάδα της σειράς, αλλά την Σεβίλλη. Στα καλύτερα της, μάλιστα. Οι Ανδαλουσιανοί είχαν να χάσουν επί 15 επίσημα ματς, στο καλύτερο σερί της σύγχρονης ιστορίας τους. Μάλιστα, ο δείκτης δυσκολίας γινόταν ακόμα πιο υψηλός, αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Ρεάλ Μαδρίτης καλούνταν να ταξιδέψουν στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», σε ένα γήπεδο όπου η Σεβίλλη δεν είχε χάσει στο πρωτάθλημα από τον περασμένο Φεβρουάριο! Αυτή τη φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πιο ηγετικός από ποτέ. Μίλησε στα δύσκολα και η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να ανασαίνει στον σβέρκο της Ρεάλ Μαδρίτης στο -2, με τον CR7 να κάνει ένα ανεπανάληπτο χατ-τρικ και να οδηγεί την «βασίλισσα» σε περηφανή θρίαμβο. 

Η… δουλειά έγινε μέσα σε 40 δευτερόλεπτα. Τόσα χρειάστηκε ο Πορτογάλος για να σκοράρει δύο φορές (36, 37’) και να βάλει από νωρίς τις βάσεις για την μεγάλη νίκη. Κι αν η Σεβίλλη μείωσε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι του Μπάκα (46’, 1-2), ο Ρονάλντο είχε πάλι την λύση με εκπληκτική φαλτσαριστή, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά (68’) που έκανε το 1-3, ανεβάζοντας τον προσωπικό του λογαριασμό στα 42 γκολ. Οι παίκτες του Έμερι δεν το έβαλαν κάτω, μείωσαν σε 2-3 με τον Ιμπόρα (79’), όμως παρά την πίεση του τελευταίου δεκαλέπτου δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι παραπάνω. Εδώ που τα λέμε, θα ήταν και άδικο για αυτό το απίθανο ματς του Πορτογάλου…

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top