Αποθεραπεία, ρεπό και ευχές...

Αποθεραπεία, ρεπό και ευχές...

Η επόμενη μέρα της νίκης της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα έφερε τους κτρινοπράσινους το πρωινό της Κυριακής σε προγραμματισμένο ραντεβού προπόνησης.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει…:

«Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (03/05) η προετοιμασία της ομάδας μας.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση.

Ο Kante θα περάσει αύριο (04/05) από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε από την αναμέτρηση.

Η ομάδα θα πάρει ρεπό τις δύο επόμενες μέρες, με την επιστροφή στις προπονήσεις να είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης (06/05).

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ εύχεται χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες στον αρχηγό της ομάδας, David Catala, που συμπλήρωσε τα 35 του χρόνια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακοινώνει τα μέτρα στήριξης ο ΠτΔ - Συνδυασμός οριζόντιων και στοχευμένων, τι θα περιλαμβάνουν

Ανακοινώνει τα μέτρα στήριξης ο ΠτΔ - Συνδυασμός οριζόντιων και στοχευμένων, τι θα περιλαμβάνουν

Σειρά μέτρων στήριξης ανακοινώνει, σήμερα, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, για αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων από την συνεχιζόμενη περιφερειακή αστάθεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE