Η δυναστεία τίτλων έχει όνομα...

Η δυναστεία τίτλων έχει όνομα...

Αυτό που συνήθισε να κάνει το έπραξε και το πρωί της Κυριακής. Η Απόλλων Ladies δεν αφήνει τρόπαιο να πάει χαμένο. Η ομάδα του Βαλεντίνου Κουλουντή κατέκτησε και το φετινό κύπελλο. Η Απόλλων Ladies κέρδισε στον τελικό κυπέλλου τη Λευκοθέα Λατσιών με 3-0 και για έβδομη συνεχή χρονιά έκανε το νταμπλ.

Η Λεμεσιανή ομάδα από νωρίς είχε τον έλεγχο, μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, άνοιξε νωρίς το σκορ και σε καμία περίπτωση δεν κινδύνεψε.

Τα γκολ σημείωσαν στο 2ο λεπτό αυτογκόλ η Γεωργίου, στο 7ο λεπτό η Σιδηρά και στο 40΄ η αρχηγός Μαργαρίτα Σοφοκλέους.

Με το πέρας του αγώνα η απονομή έγινε από το μέλος της ΚΟΠ, Θάσο Παναγιώτου.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν ως εξής:

Λευκοθέα (Άγγελος Γρηγορίου): Μ. Ματθαίου, Μ. Τουμάζου, Ξ. Γεωργίου, Στ. Σοφοκλέους, Ε. Ιωνά, Α. Μιχαήλ, Φλ. Αντωνίου, A. Ιουσάν, Σ. Παπαδοπούλου,  Θ. Μοδέστου, Μ. Παναγιώτου.

Apollon Ladies (Βαλεντίνος Κουλουντής): Ε. Ττάκκα, Μ. Σοφοκλέους, Ρ. Κουτσιέρι, Κ. Ιορδάνους, Δ. Σιδηρά, Χρ. Σολωμού, Α. Βιολάρη, Γ. Γκόγκμαν, Π. Αντωνίου, Λ. Χρυσοστόμου, Κ. Κυνοσίδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ο ρόλος της ΕΕ είναι καταλυτικός σε όλους τους τομείς» - Πέρασαν 21 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ευρωπαϊκή οικογένεια

ΠτΔ: «Ο ρόλος της ΕΕ είναι καταλυτικός σε όλους τους τομείς» - Πέρασαν 21 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ευρωπαϊκή οικογένεια

Στο Κυπριακό και τους άλλους παράγοντες που επηρεάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην καθημερινότητα των πολιτών αναφέρθηκε σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή την επέτειο ένταξης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE