ΠΑΦΟΣ: Μεγάλη ταλαιπωρία για τους εργαζόμενους που πήγαν να υποβληθούν σε τεστ

ΠΑΦΟΣ: Μεγάλη ταλαιπωρία για τους εργαζόμενους που πήγαν να υποβληθούν σε τεστ

Μεγάλη ταλαιπωρία προέκυψε για  μετακινούμενους εργαζόμενους που μετέβησαν το πρωί για την διενέργεια της μοριακής εξέτασης στην Γεροσκήπου όταν είδαν ότι η κινητή μονάδα ήταν κλειστή.

Όπως ανέφεραν στο ΚΥΠΕ δεν είχαν τύχει κάποιας ενημέρωσης με αποτέλεσμα κάποιοι εξ αυτών που διένυσαν και μεγάλη απόσταση από διάφορες κοινότητες της Επαρχίας να αναγκαστούν να επιστρέψουν πίσω, χωρίς την διενέργεια της εξέτασης.

Ωστόσο εκ των υστέρων  ενημερώθηκαν ότι η δειγματοληψία του   Bioanalysis Clinical Lab θα διενεργηθεί στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 115,  στη Γεροσκήπου, από τις 16:00 – μέχρι τις 18:00  το απόγευμα.

Σημειώνεται πως, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από εργαζόμενους που εμπίπτουν στις κατηγορίες των εξαιρέσεων για μετακίνηση από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, σύμφωνα με το Διάταγμα του Υπουργού Υγείας, και από την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020, στις 5 π.μ., θα πρέπει να παρουσιάζουν σε περίπτωση ελέγχου αρνητικό αποτέλεσμα μοριακής εξέτασης (PCR test), το Υπουργείο Υγείας ενημέρωσε  ότι οι δειγματοληψίες θα συνεχιστούν σήμερα  και την Τρίτη, σε καθορισμένα σημεία δειγματοληψίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE