ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: «Κρεμάζει κρεοπώλες και συνεργάτες ο CYPRA» - Κίνδυνος να μείνουν χωρίς κρέας

ΚΥΠΡΟΣ: «Κρεμάζει κρεοπώλες και συνεργάτες ο CYPRA» - Κίνδυνος να μείνουν χωρίς κρέας

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις με τα δύο σφαγεία στην Κύπρο CYPRA και Α&Α, φέρνοντας αναστάτωση στους πολίτες.

Μετά την ανακοίνωση του σφαγείου CYPRA για αναστολή εργασίας του, εύλογα δημιουργούνται προβληματισμοί και ανησυχίες σε πολλούς τομείς.

Θύματα της απόφασης είναι οι κρεοπώλες, οι οποίοι σε διάστημα λίγων εβδομάδων κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς βοδινό κρέας. Όπως είναι γνωστό το συγκεκριμένο σφαγείο έχει το μονοπώλιο στη σφαγή βοοειδών και αυτό θα επιφέρει πολλά προβλήματα, αφού δεν έχουν που αλλού να απευθυνθούν.

Στην ανακοίνωση του το σφαγείο αναφέρει ότι θα καλύψει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις στους εργαζομένους και συνεργάτες αλλά και στην Πολιτεία, ενώ απολογήθηκε για την ταλαιπωρία και την αναστάτωση που προκαλεί αυτή η απόφαση.

Ο Διευθυντής Κτηνιατρικών Υπηρεσιών μιλώντας στην ιστοσελίδα μας ανάφερε ότι η κατάσταση χρήζει επιτακτικής εξεύρεσης λύσης, ακόμη και να αναδειοδοτηθούν σφαγεία και να επαναλειτουργήσουν λαμβάνοντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα αλλά και να προχωρήσουν στην αντικατάσταση εξοπλισμού, όπου χρειάζεται. Ο κύριος Πίπης μας τόνισε ότι αναμφισβήτητα θα υπάρξει πρόβλημα με την παραγωγή κρέατος.

Να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται η πιθανότητα το κλείσιμο του σφαγείου να οφείλεται και στην έλλειψη προσωπικού, αφού όπως σας είχαμε αναφέρει ο κ. Γεωργίου έστελνε αλλοδαπούς να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού για να τους προσλάβει άμεσα, αφού μετά τις τελευταίες εξελίξεις είχε πολύ λίγα άτομα στη διάθεση του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top