Τραγικό τέλος για 48χρονο στην Ζάκυνθο – Δέχθηκε επίθεση από μέλισσες και πέθανε από αλλεργικό σοκ

Τραγικό τέλος για 48χρονο στην Ζάκυνθο – Δέχθηκε επίθεση από μέλισσες και πέθανε από αλλεργικό σοκ

Μια απίστευτη ιστορία με το χειρότερο δυνατό τέλος εκτυλίχτηκε στη Ζάκυνθο. Θύμα ένας 48χρονος άνδρας ο οποίος δέχθηκε επίθεση από σμήνος μελισσών με αποτέλεσμα να υποστεί αλλεργικό σοκ.

Συγγενείς του έσπευσαν να τον βοηθήσουν και τον μετέφεραν πολύ γρήγορα με αυτοκίνητο στο νοσοκομείο Ζακύνθου, συνοδεία, μάλιστα, περιπολικού που προπορευόταν για να ανοίγει τον δρόμο.

Παρότι έφτασαν πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο, ο άτυχος 48χρονος είχε ήδη χάσει τη μάχη και οι γιατροί δεν ήταν σε θέση να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να επιβεβαιώσουν τον θάνατό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος στο τιμόνι της Ευρώπης: Μια ημέρα συμβολισμού, ευθύνης και πολιτικών προσδοκιών

Η Κύπρος στο τιμόνι της Ευρώπης: Μια ημέρα συμβολισμού, ευθύνης και πολιτικών προσδοκιών

Η σημερινή ημέρα καταγράφεται ως ορόσημο για την Κυπριακή Δημοκρατία. Για δεύτερη φορά από την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2004, η Κύπρος αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, σε μια συγκυρία ιδιαίτερα απαιτητική για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα αλλά και για τη διεθνή πολιτική σκηνή.

BEST OF TOTHEMAONLINE