ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους με 'ξύλο' - Καυγάς με τραυματία στο Στρόβολο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους με 'ξύλο' - Καυγάς με τραυματία στο Στρόβολο

Συμπλοκή μεταξύ αριθμού αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23/11 στην περιοχή του Στροβόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες αριθμός προσώπων μετά από διαπληκτισμό πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να προκύψει τραυματισμός άντρα ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και φαίνεται εκ πρώτης οι περίπου 10 Νιγηριανοί «πρωταγωνιστές» στο επεισόδιο να είχαν προσωπικές διαφορές που θέλησαν να λύσουν με «αίμα» καθώς ο τραυματισμός φέρει κόψιμο στο αυτί από μαχαίρι

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.