ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Λευκωσίας: Εργασίες υπογειοποίησης του δικτύου της ΑΗΚ στο κέντρο

Δήμος Λευκωσίας: Εργασίες υπογειοποίησης του δικτύου της ΑΗΚ στο κέντρο

Εργασίες υπογειοποίησης του δικτύου της ΑΗΚ στις οδούς Άννης Κομνηνής και Ήρας, ανακοίνωσε ο Δήμος Λευκωσίας.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, η οδός Άννης Κομνηνής (τμήμα μεταξύ οδού Φιλιππιάδος με Λεωφόρο Μακαρίου) θα παραμείνει κλειστό για την τροχαία κίνηση από τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 μέχρι και την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020, για τη διεξαγωγή εργασιών υπογειοποίησης του δικτύου της ΑΗΚ.
 
Παράλληλα, θα εκτελούνται εργασίες σε μικρό τμήμα της οδού Ήρας, μπροστά από το εστιατόριο «SITIO», με τη διατήρηση μιας λωρίδας κυκλοφορίας αυτοκινήτων προς τον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.
 
Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.
 
Οι εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου Αναβάθμισης του Εμπορικού Τριγώνου Μακαρίου – Στασικράτους – Ευαγόρου – κατασκευαστική Φάση Β.
 
Το Έργο συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής της Ε.Ε, τον Κρατικό Προϋπολογισμό και τον Δήμο Λευκωσίας στα πλαίσια της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020,- Ειδικός Στόχος: Βελτίωση της κινητικότητας κυρίως στην αστική περιοχή Λευκωσίας, - Άξονα 5: Προώθηση Βιώσιμων Μεταφορών και Μείωση των Εκπομπών Διοξειδίου του Άνθρακα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top