Έτοιμη να πατάξει παραβιάσεις που αφορούν ειρηνικές εκδηλώσεις και διαδηλώσεις η Αστυνομία - 'Υπάρχει πληροφόρηση για πρόσωπα...'

Έτοιμη να πατάξει παραβιάσεις που αφορούν ειρηνικές εκδηλώσεις και διαδηλώσεις η Αστυνομία - 'Υπάρχει πληροφόρηση για πρόσωπα...'

Η Αστυνομία είναι έτοιμη να πατάξει όλους όσους προσπαθήσουν να προχωρήσουν σε συγκεντρώσεις.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπρόσωπου Τύπου της Αστυνομίας κ. Χρήστο Ανδρέου στο Κρατικό Ραδιόφωνο, τονίστηκε πως η Αστυνομία θα κάνει όλα τα δέοντα για να μην προχωρήσει ο κόσμος σε ειρηνικές εκδηλώσεις και διαδηλώσεις.

Υπενθύμισε δε πως πλέον απαγορεύονται διά των διαταγμάτων, όχι απλώς δεν συνίστανται.

Παράλληλα, τόνισε πως υπάρχει πληροφόρηση για κάποια πρόσωπα που έχουν πρόθεση να προχωρήσουν σε εκδηλώσεις και γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.