ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνικός – ΑΕΚ: «Καίγονται» και οι δύο για το τρίποντο

Εθνικός – ΑΕΚ: «Καίγονται» και οι δύο για το τρίποντο

O Εθνικός Άχνας υποδέχεται την ΑΕΚ (29/11 – 20:00) σε ένα παιχνίδι που αμφότερες οι ομάδες «καίγονται» για βαθμούς, η κάθε μια για τους δικούς της λόγους.

Η ομάδα του Απόστολου Μακρίδη, προέρχεται από την ισοπαλία με την Καρμιώτισσα εκτός έδρας, ωστόσο, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, στην προτελευταία στον πίνακα. Αν, όμως, πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα της Λάρνακας, τότε μπορεί να αφήσει… πίσω της τη Νέα Σαλαμίνα και να ανέβει… σκαλί.

Ο Εθνικός, είναι μια ομάδα που έδειξε πως βλέπει κάθε αντίπαλο στα μάτια, και τους βάζει δύσκολα. Στο δεύτερο παιχνίδι του Μακρίδη στον πάγκο, και εντός έδρας, σίγουρα θα θέλει να έχει βαθμολογικό κέρδος, και ειδικά κόντρα στην ΑΕΚ, θα δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα της Άχνας.

Το δεύτερο παιχνίδι στον πάγκο της ΑΕΚ θα μετρήσει και ο Σωφρόνης Αυγουστή, αφού, μεσοβδόμαδα, έχασε την πρόκριση από την ΑΕΛ στο κύπελλο, εντός έδρας.

Μπορεί να χάθηκε ένας στόχος, όμως, στην ομάδα της Λάρνακας, είναι αισιόδοξοι ότι θα αρχίσει η αντεπίθεση στο πρωτάθλημα με τον Κύπριο κόουτς στον πάγκο, αφού ήδη ανέβηκε η ψυχολογία. Οι κακές εμφανίσεις, επηρέασαν την ψυχολογία των παικτών και ο Αυγουστή έδωσε μεγάλη βαρύτητα στο να τους… ντοπάρει.

Η τελευταία νίκη της ΑΕΚ, για το πρωτάθλημα, ήρθε στις 24 Οκτωβρίου κόντρα στον Ερμή εκτός έδρας, και ψάχνει επιστροφή στα τρίποντα έπειτα από ένα μήνα και… κάτι.

Γνωρίζει πολύ καλά η ομάδα της Λάρνακας πως δεν έχει εύκολο έργο, ωστόσο, γνωρίζουν πως δεν τους… παίρνουν και άλλες απώλειες.

Όλοι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, είναι μια γροθιά και θέλουν να… σαλπίσουν την αρχή μιας καλύτερης πορείας, σε σχέση με φέτος, από το Δασάκι.

Με ενδεχόμενη νίκη, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, θα πάρει άλλη δυναμική, ενώ θα αλλάξει και η ψυχολογία των παικτών. Δηλαδή, με λίγα λόγια, ένα τρίποντο είναι κάτι παραπάνω αναγκαίο…

 

 

The post Εθνικός – ΑΕΚ: «Καίγονται» και οι δύο για το τρίποντο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top