ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καυστικές δηλώσεις «Καραβίδα»: «Ο επόμενος που θα σηκώσει χέρι στη Δόξα θα του το κόψω»

Καυστικές δηλώσεις «Καραβίδα»: «Ο επόμενος που θα σηκώσει χέρι στη Δόξα θα του το κόψω»

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου-Καραβίδας, μίλησε στον Super Sport Fm, και άφησε πολλές αιχμές για τη διαιτησία του Κωνσταντίνου Φελλά στον αγώνα με την Πάφο.

Όλα όσα είπε:

Για την αλλαγή ώρα του ματς με την Ανόρθωση: «Είναι καλύτερα γιατί Παρασκευή 20:00 ήταν δύσκολο. Μας βρήκε σύμφωνους το αίτημα της Ανόρθωσης και θα παίξουμε στις 16:00»

Για τον αγώνα κόντρα στην Πάφο: «Πήγαμε με πολλές απουσίες αλλά δεν μας άφησαν. Όλος ο κόσμος είδε τι έγινε. Μείναμε με εννιά ποδοσφαιριστές και αν χρειαζόταν θα μέναμε και με εφτά, δεν ξέρω τι σκεφτόταν ο κύριος».

Αν το λέει για τη διαιτησία: «Μετά μεγάλης μου λύπης το λέω αυτό αλλά δεν το χωράει το μυαλό μου ότι αυτά τα λάθη ήταν ανθρώπινα. Στην φάση του 28′ η Πάφος έπρεπε να μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές για χτύπημα σε παίκτη μας και τελικά έβγαλε κίτρινη στον Λουίς Κάρλος που στην συνέχεια αποβλήθηκε. Στην φάση του γκολ έπρεπε να μετρήσει το γκολ της Πάφου και αντ’ αυτού χάσαμε τον Νικόλα Εγγλέζου που αποβλήθηκε. Φταίει και ο βοηθός που δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει εγκληματικά λάθη εναντίον μας. Μετά ήρθε η δεύτερη κίτρινη στον Λουίς Κάρλος. Αλίμονο αν φιλοδοξεί η ΚΟΠ ότι θα αλλάξουμε επίπεδο με αυτούς τους διαιτητές. Να πάρει θέση η ΚΟΠ και ο πρόεδρος της. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε αυτοί οι Κύριοι να μένουν στο σπίτι τους. Και η Πάφος είχε πέναλτι στην συνέχεια αλλά αν πάρουμε τα πράγματα από την αρχή έπρεπε να αποφασίζει σωστά από το 28ο λεπτό. Μπορούσαμε να χάναμε. Αν ψάξουμε να δούμε τι έκανε αυτός ο διαιτητής και στην β΄ κατηγορία και με την άνοδο του θα καταλάβουμε».

Aν θα προχωρήσει σε καταγγελία της διαιτησίας: «Δεν έχουμε λεφτά για να καταγγέλλουμε διαιτητές. Αυτοί που πληρώνονται χιλιάδες ευρώ πρέπει να δουν τα λάθη του και όχι να πληρώσω εγώ για να τα δουν. Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι η Δόξα θα είναι εκεί είτε θέλουν κάποιοι είτε όχι και ο επόμενος που θα σηκώσει χέρι στην ομάδα μας θα του το κόψω».

Για την συνέχεια: «Η συνέχεια είναι δύσκολη,. Ακόμα μόλις το ¼ του πρωταθλήματος παίξαμε. Εμπιστευόμαστε τον προπονητή και την ομάδα του και η Δόξα θα τερματίσει εκεί που τη αξίζει».

Ποιοι επιστρέφουν  στο ματς με την Ανόρθωση: «Επιστρέφει ο Σαντίκ, ο Πάντιτς, ο Μέσκα και ο Μιντίκκης».

The post Καυστικές δηλώσεις «Καραβίδα»: «Ο επόμενος που θα σηκώσει χέρι στη Δόξα θα του το κόψω» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top