ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θα επιδιώξουμε να κτίσουμε ένα καλό σερί νικών – Ξέρουμε ποιον προπονητή έχουμε»

«Θα επιδιώξουμε να κτίσουμε ένα καλό σερί νικών – Ξέρουμε ποιον προπονητή έχουμε»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για τη νίκη επί του Εθνικού και για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το διπλό στο Δασάκι: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, γιατί είχε αρχίσει να δημιουργείται και ένα θέμα στο ψυχολογικό κομμάτι, επειδή προηγήθηκαν και ήττες στα ντέρμπι και ήταν πολύ σημαντικό να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Το κάναμε με εμφατικό τρόπο, με ολοκληρωμένη εμφάνιση και αυτό ήταν πολύ θετικό και μας οπλίζει με δύναμη για τη συνέχεια. Είναι απλά τρεις βαθμοί όμως, κρατάμε αρκετά θετικά στοιχεία και πρέπει άμεσα να κοιτάξουμε το επόμενο μας παιχνίδι».

Για τον Σωφρόνη Αυγουστή: «Ξέρουμε ποιον προπονητή έχουμε και δεν είχε και την πολυτέλεια του χρόνου να δουλέψει. Δεν μας επηρέασαν οι απουσίες, ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και ξεπεράσαμε ένα δύσκολο εμπόδιο, αλλά θέλουμε το καλύτερο και σκεφτόμαστε το ματς με τον Ολυμπιακό. Θα επιδιώξουμε να κτίσουμε ένα καλό σερί νικών. Όταν παίρνεις τους τρεις βαθμούς, κερδίζεις και καλή ψυχολογία, θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε δυναμική και αυτοπεποίθηση».

Για τα αγωνιστικά: «Επιστρέφει από τιμωρία ο Χέϊτλι, επανήλθε και ο Τολεμές και θα δούμε τι θα γίνει με τον Νάντο».

The post «Θα επιδιώξουμε να κτίσουμε ένα καλό σερί νικών – Ξέρουμε ποιον προπονητή έχουμε» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top