ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θησαύριζε εκδίδοντας νεαρές κοπέλες - Σοβαρές οι κατηγορίες που τον οδηγούν απευθείας στο Κακουργιοδικείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θησαύριζε εκδίδοντας νεαρές κοπέλες - Σοβαρές οι κατηγορίες που τον οδηγούν απευθείας στο Κακουργιοδικείο

Παραπομπή σε απευθείας δίκη στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού, για τον 51χρονο που συνελήφθη για υπόθεση εμπορίας προσώπων. 

Επίσης, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η Αστυνομία προχώρησε την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη 30χρονης, η οποία τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σχετικά με την υπόθεση εμπορίας προσώπων, μαστροπείας, διατήρησης οίκου ανοχής και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες διερευνά η Αστυνομία, μετά από συντονισμένη επιχείρηση έρευνας που διεξήχθη σε διαμερίσματα στην Λεμεσό. Κατά την επιχείρηση εντοπίστηκαν τέσσερις γυναίκες, πιθανά θύματα εμπορίας προσώπων. 

Η επιχείρηση έρευνας διεξήχθη μετά από συλλογή και αξιολόγηση από τον Ουλαμό Πρόληψης Εγκλήματος - ΟΠΕ Λεμεσού, πληροφοριών που ανέφεραν ότι, συγκεκριμένα διαμερίσματα στην Λεμεσό χρησιμοποιούνται για σκοπούς πορνείας.

Με τη συνεργασία των ΟΠΕ και ΤΑΕ Λεμεσού, και του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, πραγματοποιήθηκαν ερευνες σε τέσσερα διαμερίσματα, στην Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν οι τέσσερις γυναίκες. Στα διαμερίσματα ανευρέθηκαν επίσης διάφορα τεκμήρια, τα οποία παραλήφθηκαν για εξετάσεις, ενώ ακολούθησε αργότερα χθες, η σύλληψη 51χρονου, με δικαστικό ένταλμα, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του.

Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων - ΓΚΕΠ, διεξάγουν εξετάσεις για να διαφανεί κατά πόσον οι τέσσερις γυναίκες είναι πιθανά θύματα εμπορίας προσώπων, ενώ σε συνεργασία με το ΓΚΕΠ, το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top