Γκαρσία στην Cosmote TV: «Πονάει ο αποκλεισμός, πονάμε γιατί δεν κερδίσαμε και για τον Νάσο»

Γκαρσία στην Cosmote TV: «Πονάει ο αποκλεισμός, πονάμε γιατί δεν κερδίσαμε και για τον Νάσο»

Για αποκλεισμό που πονάει έκανε λόγο ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, μετά την ήττα από την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Πονάει σίγουρα… Πιστεύω κάποιες λεπτομέρειες δεν λειτούργησαν σωστά και το πληρώσαμε. Στο πρώτο γκολ πρεσάραμε ψηλά και δεν ήταν πολύ κοντά οι γραμμές. Βάλαμε το γκολ, είχαμε την ευκαιρία για να βάλουμε και δεύτερο, πιέσαμε ψηλά, αλλά είχαμε και προβλήματα.

Ξέραμε ότι με ισοπαλία δεν περνάμε και κάναμε κάποιες αλλαγές, βάλαμε πιο επιθετικούς παίκτες. Ρισκάραμε στο κέντρο γιατί αφήσαμε έναν παίκτη. Το γκολ που φάγαμε ήταν από ατομικό λάθος, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πονάω γιατί θέλαμε τη νίκη.

Το είπαμε από την αρχή ότι αυτοί (σ.σ. παίκτες της Ομόνοιας) έχουν κίνητρο να παίξουν καλά. Πήγαν στραβά τα πράγματα, αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Πονάμε γιατί δεν κερδίσαμε και για τον Νάσο, που ήταν εδώ η οικογένεια του, αυτό πονάει πιο πολύ».

Πηγή: sdna.gr

The post Γκαρσία στην Cosmote TV: «Πονάει ο αποκλεισμός, πονάμε γιατί δεν κερδίσαμε και για τον Νάσο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE