Influencer σκαρφάλωσε σε βράχο για να φωτογραφηθεί και έπεσε - ΒΙΝΤΕΟ

Influencer σκαρφάλωσε σε βράχο για να φωτογραφηθεί και έπεσε - ΒΙΝΤΕΟ

Η κοπέλα δεν υπολόγισε καλά με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να πέσει στο νερό. 

Μια influencer ήθελε να πάρει την τέλεια πόζα, ώστε να την αναρτήσει στα social media.

Βρέθηκε αποτυχία στο φαράγγι Hamersley στο εθνικό πάρκο Karijini στην Αυστραλία και αποφάσισε να ανέβει σε έναν μικρό βράχο ώστε να την φωτογραφίσουν.

Όμως η Alex Baxter, δεν φορούσε παπούτσια με αποτέλεσμα να πέσει.

Μάλιστα το ανήρτησε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεο δείχνει τη νεαρή ταξιδιώτη χωρίς παπούτσια με λευκό φόρεμα καθώς ανεβαίνει ένα μικρό βράχο δίπλα σε πανέμορφο καταρράκτη, όταν ξαφνικά γλιστράει και πέφτει.

Το περιστατικό συνέβη στις 13 Νοεμβρίου.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE