ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

5 χρόνια Lidl Food Academy, 5 χρόνια δημιουργίας, 5 χρόνια μοναδικών συνταγών

5 χρόνια Lidl Food Academy, 5 χρόνια δημιουργίας, 5 χρόνια μοναδικών συνταγών

Η Lidl Food Academy στην οδό Στασικράτους άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της, δίνοντας την υπόσχεση στο κοινό ότι θα ακολουθήσει ένα ατελείωτο γευστικό ταξίδι.

 

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, πραγματοποιήθηκαν μαθήματα μαγειρικής, σεμινάρια διατροφής, γευσιγνωσίας, οινογνωσίας, καθώς και σεμινάρια για εξειδικευμένες κατηγορίες τροφίμων.


Η Lidl Food Academy, μια παγκόσμια πρωτοτυπία της Lidl, στις 5 Νοεμβρίου 2020 συμπλήρωσε 5 χρόνια λειτουργίας, δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια συνολική εμπειρία κι ένα ολιστικό ταξίδι της γεύσης που ξεκινάει από τα προϊόντα Lidl και φτάνει στην κουλτούρα της κάθε χώρας μέσα από τις θεματικές εβδομάδες. Μέσα στη πενταετία μετράμε μέχρι σήμερα περισσότερα από 200 δωρεάν μαθήματα μαγειρικής σε καταναλωτές και 600 πρωτότυπες συνταγές από έμπειρους σεφ, αλλά και εκατοντάδες παιδιά που επισκέφτηκαν την Ακαδημία στα πλαίσια του προγράμματος "Ακαδημία Φαγητού για παιδιά" με την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.


Στην Lidl Food Academy υποστηρίζουμε την αξία του υγιεινού, σπιτικού φαγητού με φρέσκες πρώτες ύλες από τον τόπο μας και μαγειρεύουμε με αυτά και συνεισφέρουμε στην ισορροπημένη διατροφή και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.


Σε αυτό το γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μάθημα του Σαββάτου στις 7 Νοεμβρίου 2020, χαρίζοντας γλυκές απολαύσεις και πολλά χαμόγελα στους παρευρισκομένους. Ο χώρος της Ακαδημίας «φόρεσε» τα γιορτινά του για να υποδεχτεί το κοινό. Πολύχρωμα μικρά γλυκάκια κοσμούσαν το τραπέζι, ενώ η τούρτα γενεθλίων στο χρώμα του λευκού και διακοσμημένη με μικρά λουλούδια και φρούτα σχημάτιζε τον αριθμό 5. Αναμφίβολα, η τόσο ξεχωριστή διακόσμηση τράβηξε τα βλέμματα και δημιούργησε συναισθήματα χαράς στους παρόντες.


Συνοδοιπόρος σε αυτό το πενταετές ταξίδι είναι ο σεφ της Ακαδημίας, Κωνσταντίνος Πετεβίνος, ο οποίος δημιουργεί ευφάνταστες συνταγές σε κάθε μάθημα και τις μοιράζεται μαζί μας από την πρώτη μέρα της Lidl Food Academy. Για αυτήν την τόσο ξεχωριστή μέρα, οι pastry chef της Ακαδημίας Δημήτρης και Ξένια Ιωάννου δημιούργησαν μια συλλογή από γλυκά αφιερωμένη στα 5 χρόνια.


Σε αυτό το εορταστικό σκηνικό οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν το μάθημα και στη συνέχεια δημιούργησαν τις συνταγές με τη βοήθεια του σεφ και της ομάδας του. Τραγανά σουδάκια γεμισμένα με κρέμα μουσελίν, cup cakes λεμόνι με παπαρουνόσπορο και επικάλυψη βουτυρόκρεμας με κρεμώδες τυρί, κρέμα λεμονιού με μπισκότο κραμπλ βανίλιας και φρέσκα μύρτιλα, βουτυρόκρεμα για επικάλυψη τούρτας, αποτέλεσαν το μενού των συνταγών.


Mε βαθιά συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και εμπνεόμενη από τις διαχρονικές, εταιρικές μας αξίες ορίζουμε νέο ραντεβού μετά την άρση των μέτρων που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας στις 13 Νοεμβρίου. Η Lidl Food Academy θα είναι και πάλι κοντά σας όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και όταν όλοι θα είμαστε ασφαλής και υγιείς.


Μάθετε περισσότερα εδώ:
www.lidl.com.cy
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top