ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Στη... μάχη κατά του κορωνοϊού η ειδική ομάδα της Αστυνομίας - Οι καταγγελίες σε βάρος πολιτών το τελευταίο 24ωρο

 ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Στη... μάχη κατά του κορωνοϊού η ειδική ομάδα της Αστυνομίας - Οι καταγγελίες σε βάρος πολιτών το τελευταίο 24ωρο

Σε 73 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού για παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

 
Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, κατά το τελευταίο 24ωρο που έληξε στις έξι σήμερα το πρωί, η Αστυνομία διενήργησε συνολικά 4.515 ελέγχους για έλεγχο της εφαρμογής των μέτρων κατά του Covid-19.
 
Ειδικότερα στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.164 έλεγχοι με 24 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Λεμεσό υπήρξαν 22 καταγγελίες πολιτών ύστερα από 1.209 ελέγχους.
 
Στη Λάρνακα, η Αστυνομία διενήργησε 714 ελέγχους και προέβη σε καταγγελίες 7 πολιτών και 1 υποστατικού, στην Πάφο έγιναν 454 έλεγχοι και υπήρξαν 3 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 748 έλεγχοι και υπήρξαν 16 καταγγελίες.
 
Τέλος διενεργήθηκαν 217 καταγγελίες στην περιοχή της Μόρφου με 1 καταγγελία, ενώ η Λιμενική Αστυνομία διενήργησε 9 ελέγχους χωρίς να προβεί σε καταγγελία.
 
Εξάλλου, σήμερα αρχίζει τη λειτουργία της η ειδική προσωρινή ομάδα που συνέστησε η Αστυνομία, σε όλες τις επαρχίες, με στόχο την περαιτέρω εντατικοποίηση των ελέγχων και της εφαρμογής των μέτρων κατά της πανδημίας.
 
Η Αστυνομία, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, αποφάσισε να ενισχύσει τους τρόπους επικοινωνίας των πολιτών, και πέραν των υφιστάμενων τρόπων υποβολής καταγγελιών από πολίτες για παραβίαση των διαταγμάτων, δίνεται η δυνατότητα υποβολής επώνυμης ή ανώνυμης καταγγελίας ή διαβίβασης πληροφοριών που αφορούν παραβίαση των υφιστάμενων διαταγμάτων κατά της νόσου στα τηλέφωνα 1460, 22606803 και 22608004.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top