ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

«PameWiFi»¨Η νέα πιλοτική υπηρεσία δωρεάν WiFi της Cyprus Public Transport είναι πλέον διαθέσιμη.

«PameWiFi»¨Η νέα πιλοτική υπηρεσία δωρεάν WiFi της Cyprus Public Transport είναι πλέον διαθέσιμη.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, η Cyprus Public Transport θέτει σε εφαρμογή την πιλοτική υπηρεσία free Wi-Fi τόσο εντός ορισμένων οχημάτων όσο και σε επιλεγμένους σταθμούς της εταιρείας, αναδεικνύοντας περισσότερες πτυχές του μότο «Εισιτήριο για μια νέα εποχή».


Το «PameWiFi», όπως ονομάζεται η νέα αυτή υπηρεσία, θα δώσει τη δυνατότητα στους επιβάτες που θα χρησιμοποιήσουν 8 συγκεκριμένα οχήματα, τα οποία θα πραγματοποιούν διαφορετικές διαδρομές κατά τη διάρκεια της ημέρας στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας, να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Δύο από αυτά θα βρίσκονται στην Επαρχία Λάρνακας και τα υπόλοιπα έξι στην Επαρχία Λευκωσίας. Επιπλέον, ανοιχτό δίκτυο Wi-Fi θα υπάρχει και σε 4 σταθμούς λεωφορείων στις ίδιες επαρχίες, σε έναν στη Λάρνακα και σε τρεις στη Λευκωσία.

Στόχος του «PameWiFi» είναι κάθε επιβάτης της Cyprus Public Transport να μπορεί ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδρομής να βρίσκει αυτό που ψάχνει, να τακτοποιεί εκκρεμότητες, να επικοινωνεί και γενικά να αξιοποιεί το διαδίκτυο όπως θέλει, άνετα και γρήγορα, μέσα από μια απλή διαδικασία σύνδεσης.

Φιλοδοξώντας να φέρει μια νέα εποχή για τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Κύπρο, η Cyprus Public Transport έχει επενδύσει σημαντικά στον εκσυγχρονισμό του στόλου της, καθιστώντας τα οχήματα περισσότερο ασφαλή και άνετα για τον επιβάτη, αλλά και πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Μέσω της εφαρμογής για κινητά «Pame», όσοι επιλέγουν τα λεωφορεία της Cyprus Public Transport για τις μετακινήσεις τους μπορούν να παρακολουθούν την πορεία της γραμμής που τους ενδιαφέρει σε πραγματικό χρόνο, να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες για τις διαδρομές, σε χάρτες και σε άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της μόλις πριν λίγους μήνες, εντός του 2020, η εταιρεία εξακολουθεί να αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες της, ενώ προγραμματίζει πολλές ακόμα ενέργειες προς όφελος του επιβατικού κοινού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη CPT, αλλά και για όλα τα νέα της Εταιρείας, επισκεφθείτε το www.publictransport.com.cy.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top