ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Δρ. Πανά: Τι και πότε θα συζητηθεί για τις μέρες των γιορτών – Η απάντηση της στους αρνητές – ΒΙΝΤΕΟ

Δρ. Πανά: Τι και πότε θα συζητηθεί για τις μέρες των γιορτών – Η απάντηση της στους αρνητές – ΒΙΝΤΕΟ

Ευελπιστεί ότι τα μέτρα που ξεκινάνε σήμερα Παγκύπρια θα αποδώσουν σε μερικές εβδομάδες δήλωσε η Δρ. Ζωή Δωροθέα Πανά, σημειώνοντας πως αν οι πολίτες συμμορφωθούν θα δούμε σύντομα θετικά αποτελέσματα όπως έγινε σε Λεμεσό και Πάφο.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι», η Δρ. Πανά, είπε πως δεν είναι απλό το να επιστρέψουμε σε ολικό lockdown, ενώ τόνισε πως εκτός από οικονομικές επιπτώσεις θα υπάρξουν και ψυχολογικές.

Τώρα σε ό,τι αφορά τις μέρες των Χριστουγέννων δήλωσε: «Κανένας δεν είναι χαρούμενος με τα νέα μέρα. Όταν πλησιάσουν οι μέρες των γιορτών θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασης και εδώ θα είμαστε να συζητήσουμε για το αν θα υπάρξουν χαλαρώσεις.».

Την ίδια ώρα είπε πως η επιδείνωση της πανδημίας στην Κύπρο αντανακλάται και στον αριθμό των θανάτων και των κρουσμάτων που ανακοινώνονται καθημερινά.

Για το θέμα των αρνητών του κορωνοϊού είπε πως ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει αλλά πρώτα να σεβαστεί την δημόσια υγεία: «Δεν είναι απλά νούμερα, είναι οικογένειες δικών μας ανθρώπων. Ανεξάρτητα από το τι υποστηρίζουν πρέπει να σεβαστούν την κατάσταση. Αφού έχουμε να διαχειριστούμε ένα θέμα Δημόσιας Υγείας πρέπει να σεβαστούμε αυτούς που αγαπάμε», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top