Ακάθεκτο το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο – «Έπιασε» τον Παρνασσό στη δεύτερη θέση

Ακάθεκτο το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο – «Έπιασε» τον Παρνασσό στη δεύτερη θέση

Τον Παρνασσό στη δεύτερη θέση έπιασε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, επικρατώντας το Σάββατο (12/12) του ΑΠΟΕΛ, εκτός έδρας, με 24-15, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Η πανεπιστημιακή ομάδα ανέβηκε στους 11 βαθμούς, όσους έχει και ο Παρνασσός, με τον οποίο πλέον έχουν ίδιο αριθμό αγώνων – και οι δύο έχουν να δώσουν αγώνα με τον Προοδευτικό στην Πάφο. Στη 10η αγωνιστική το προσεχές Σαββατοκύριακο θα αναμετρηθούν μεταξύ τους.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι 4ος με 7 βαθμούς, στο +3 από τον Προοδευτικό που έχει πλέον δύο αγώνες λιγότερους. Στην τελευταία αγωνιστική ο ΑΠΟΕΛ παίζει με την Sabbianco Ανόρθωση, ενώ ο Προοδευτικός υποδέχεται το ΚΝ Αγίων Τριμιθιάς. Ακόμα και με ήττα οι γαλαζοκίτρινοι θα είναι τέταρτοι, αν ο Προοδευτικός δεν κερδίσει δύο εκ των τριών αγώνων που έχει να δώσει (όλοι στην Πάφο), καθώς υπερτερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Στο παιχνίδι στον Άγιο Δομέτιο ήταν από την αρχή υπόθεση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου το οποίο προηγήθηκε με 13-7 στο ημίχρονο. Για τους νικητές ο Τσακουρίδης έβαλε έξι γκολ, ενώ για τον ΑΠΟΕΛ τέσσερα σημείωσε ο Στεφάνου.

The post Ακάθεκτο το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο – «Έπιασε» τον Παρνασσό στη δεύτερη θέση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

Ο διεθνολόγος Αντώνης Στυλιανού, μιλώντας στο «Τ», αναλύει κατά πόσο το εδαφικό στο Κυπριακό μπορεί να βρεθεί σε νέο πλαίσιο αν η διεθνής κοινότητα αποδεχθεί λύση με απώλεια εδαφών στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE