ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Το «ντου» της Αστυνομίας έφερε στο φως ένα μικρό «θησαυρό»- Αναγνωρίστε προσωπικά σας αντικείμενα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΦΟΣ: Το «ντου» της Αστυνομίας έφερε στο φως ένα μικρό «θησαυρό»- Αναγνωρίστε προσωπικά σας αντικείμενα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11/12 εντόπισαν μεταξύ άλλων, σε οικία στην Πάφο, ποσότητα κλοπιμαίων κοσμημάτων και χρυσαφικών. 

Πρόσωπα που αναγνωρίζουν κάποιο από αυτά τα αντικείμενα, μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806065 για διευθέτηση χρόνου επίσκεψης στο ΤΑΕ. 

Να θυμίσουμε ότι μεατά την έρευνα, σε αποθήκη που βρίσκεται εντός της αυλής της οικίας, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 916 γραμμαρίων, καθώς επίσης ποσότητα κοκαΐνης βάρους 74 γραμμαρίων και ποσότητα μεθαμφεταμίνης βάρους 62 γραμμαρίων περίπου. 

Η 40χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ εντός της αποθήκης ανευρέθηκαν επίσης ένα νόμισμα και ένα βαρόμετρο, τα οποία φαίνεται να είναι χρυσά.

Στην οικία, εντοπίστηκε ένα χρηματοκιβώτιο εντός του οποίου υπήρχε το χρηματικό ποσό των €9,969, άλλα μικρότερα ποσά σε διάφορα νομίσματα, καθώς επίσης και μεγάλος αριθμός κοσμημάτων. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στην οικία προσήλθε και 17χρονος, ο οποίος διαμένει μαζί με τη 40χρονη. Και οι δύο οδηγήθηκαν στα Γραφεία της ΥΚΑΝ, όπου συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top