Συναγερμός στις φυλακές Λάρισας: 33 νέα κρούσματα κορονοϊού, 119 οι θετικοί κρατούμενοι

Συναγερμός στις φυλακές Λάρισας: 33 νέα κρούσματα κορονοϊού, 119 οι θετικοί κρατούμενοι

Έντονη είναι η επέκταση της διασποράς του κορωνοϊού μεταξύ των κρατουμένων στις Φυλακές Λάρισας, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της δειγματοληψίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11/12 από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Κι αυτό γιατί εντοπίστηκαν 33 νέα κρούσματα, τα οποία έρχονται να προστεθούν στα 86 που είχαν καταγραφεί σε προηγούμενες δειγματοληψίες. Αυτά αφορούν τις Πτέρυγες Α΄ και Β’ του σωφρονιστικού καταστήματος.

Πλέον και οι 33 κρατούμενοι, όπως και οι στενές επαφές τους, έχουν απομονωθεί σε ειδικούς θαλάμους.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως εφόσον ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων στις Φυλακές Λάρισας φτάνει τους 119 κρατούμενους, σημαίνει πως σε καθεστώς καραντίνας βρίσκονται εκατοντάδες άτομα.

Με ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα της νέας δειγματοληψίας που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE