Συναγερμός στις φυλακές Λάρισας: 33 νέα κρούσματα κορονοϊού, 119 οι θετικοί κρατούμενοι

Συναγερμός στις φυλακές Λάρισας: 33 νέα κρούσματα κορονοϊού, 119 οι θετικοί κρατούμενοι

Έντονη είναι η επέκταση της διασποράς του κορωνοϊού μεταξύ των κρατουμένων στις Φυλακές Λάρισας, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της δειγματοληψίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11/12 από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Κι αυτό γιατί εντοπίστηκαν 33 νέα κρούσματα, τα οποία έρχονται να προστεθούν στα 86 που είχαν καταγραφεί σε προηγούμενες δειγματοληψίες. Αυτά αφορούν τις Πτέρυγες Α΄ και Β’ του σωφρονιστικού καταστήματος.

Πλέον και οι 33 κρατούμενοι, όπως και οι στενές επαφές τους, έχουν απομονωθεί σε ειδικούς θαλάμους.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως εφόσον ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων στις Φυλακές Λάρισας φτάνει τους 119 κρατούμενους, σημαίνει πως σε καθεστώς καραντίνας βρίσκονται εκατοντάδες άτομα.

Με ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα της νέας δειγματοληψίας που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Αυστρία αποτελεί αξιόπιστο και πολύτιμο εταίρο εντός ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Αυστρία αποτελεί αξιόπιστο και πολύτιμο εταίρο εντός ΕΕ

Η Αυστρία αποτελεί αξιόπιστο και πολύτιμο εταίρο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τον οποίο η Κύπρος έχει κοινές προσεγγίσεις, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μαζί με τον Αυστριακό Καγκελάριο Κρίστιαν Στόκερ ο οποίος πραγματοποίει επίσημη επίσκεψη.

BEST OF TOTHEMAONLINE