ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακόμη πόσες ΑΝΑΒΟΛΕΣ θα έχουμε;

Ακόμη πόσες ΑΝΑΒΟΛΕΣ θα έχουμε;

Σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να απαντήσει το ερώτημα «Ακόμη πόσες αναβολές αγώνων θα έχουμε»;

Από τη στιγμή που ο κορωνοϊός… κτύπησε για τα καλά τον χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου, τότε ουδείς μπορεί να προβλέψει μέχρι που θα φτάσουμε, αν και ξεκίνησε ήδη η κουβέντα σε αθλητικά στέκια και όχι μόνο, εάν και εφόσον μπορέσει τελικά η ΚΟΠ και ολοκληρώσει τις διοργανώσεις της για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Πάντως, για τον θεσμό του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου είμαστε στη δεύτερη μέρα αυτής, έχουν αναβληθεί δύο αγώνες ελέω κορωνοϊού, με κρούσματα σε ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Δεν αποκλείεται, πάντως, να υπάρξει και τρίτη αναβολή παιχνιδιού, μιας και στην Ομόνοια ήδη ανακοινώθηκαν δύο θετικά κρούσματα, ενώ θα πάνε για τεστ κορωνοϊού όλοι όσοι είναι μέλη της ομάδας.  Έτσι, εάν και εφόσον βρεθούν και άλλα θετικά κρούσματα, τότε δεν αποκλείεται να αναβληθεί ο αγώνας της Ομόνοιας με την Πάφο FC που είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα (14-12-2020).

Άρα, μέχρι στιγμής για το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας έχουμε αναβολές των παιχνιδιών της 14ης αγωνιστικής, Καρμιώτισσα – ΑΠΟΕΛ (ανακοίνωσε χθες η ΚΟΠ ότι θα γίνει τη Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 17:00) και ΑΕΛ – Ολυμπιακός, ενώ θυμίζουμε εκκρεμεί ακόμη το παιχνίδι του Α΄ γύρου του πρωταθλήματος, αυτός της 5ης αγωνιστικής μεταξύ Απόλλων-Ομόνοιας, το οποίο θα γίνει 13 Ιανουαρίου 2021 (είχε αναβληθεί τότε ελέω Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων Ομόνοιας).

Επίσης, για τον θεσμό του κυπέλλου, ήταν προγραμματισμένος την ερχόμενη Τετάρτη (16-12-2020) ο αγώνας ΑΠΟΕΛ-Απόλλων, αλλά ελέω των κρουσμάτων κορωνοϊού στους γαλαζοκίτρινους αναβλήθηκε και αυτό το παιχνίδι. Χθες η ΚΟΠ ανακοίνωσε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 17:00.

Σ.Ν.

 

The post Ακόμη πόσες ΑΝΑΒΟΛΕΣ θα έχουμε; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top