ΚΥΠΡΟΣ: Αψήφησαν τα διατάγματα και θα το πληρώσουν ακριβά- Μοίρασε απλόχερα εξώδικα η Αστυνομία

ΚΥΠΡΟΣ: Αψήφησαν τα διατάγματα και θα το πληρώσουν ακριβά- Μοίρασε απλόχερα εξώδικα η Αστυνομία

Σε συνολικά 102 καταγγελίες, εκ των οποίων οι 9 αφορούν υπευθύνους υποστατικών προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία στο πλαίσιο των 10.472 ελέγχων που διενήργησε για εφαρμογή των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας στη Λευκωσία έγιναν 4.103 έλεγχοι και υπήρξαν 26 καταγγελίες εκ των οποίων οι 3 ήταν προς υπευθύνους υποστατικών.

Στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 3.658 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 36 παραβάσεις εκ των οποίων οι 2 αφορούν  υπευθύνους υποστατικών.

Στη Λάρνακα έγιναν 470 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 9 παραβάσεις εκ των οποίων η 1 αφορούσε παράβαση υπευθύνων υποστατικού, στην Πάφο έγιναν 793 έλεγχοι και έγιναν 3 καταγγελίες υπευθύνων υποστατικού και 15 καταγγελίες πολιτών.

Στην Αμμόχωστο έγιναν 864 έλεγχοι και υπήρξαν 13 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Μόρφου διενεργήθηκαν 296 έλεγχοι χωρίς την όποια καταγγελία.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE