Όγδοη νίκη για ΑΕΚ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Όγδοη νίκη για ΑΕΚ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Την όγδοη νίκη της στη φετινή σεζόν πήρε η Πετρολίνα ΑΕΚ κερδίζοντας με 106-64 την ΕΘΑ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League. Ο ΜVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Ανδρέας Σιζόπουλος με 37 πόντους (10 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, 2 ασσίστ).

Μέχρι το 7′ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Οι βολές του Γιούινγκ για την ΕΘΑ έφεραν τη μείωση σε 13-12, με την ΑΕΚ να κρατά το προβάδισμά της, το οποίο μεγάλωσε μετά από σερί 14 πόντων. Το καλάθι του Ντέιβις έκανε το 27-12, δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, που έληξε μετά από τρίποντο και μία βολή του Κωνσταντίνου Ορφανού που μείωσε σε 27-16.

Η ομάδα της Λάρνακας κράτησε τις αποστάσεις και στο δεύτερο δεκάλεπτο, αυξάνοντας μάλιστα την υπέρ της διαφορά. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι «κιτρινοπράσινοι» δημιούργησαν απόσταση 20 πόντων (53-33).

Στο 27’ το σκορ ήταν στο 72-51, με την ΑΕΚ να ολοκληρώνει το τρίτο δεκάλεπτο με σερί 11 πόντων και να μεγαλώνει τη διαφορά (83-51). Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πέτυχαν και πάλι περισσότερους πόντους από τον αντίπαλό τους, ξεπέρασαν τους 100 και πήραν το όγδοο τους ροζ φύλλο.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-16, 53-33, 83-51, 106-64

Πετρολίνα ΑΕΚ (Νικόλας Παπαδόπουλος)

Σνάιντερ 10 (1), Σιζόπουλος 37 (10), Ογκμπέιντε 7, Nτέιβις 23, Γιανναράς 6 (2), Κουτούρης, Παναγιώτου 3 (1), Λουκά 2, Αλεξάνδρου 4, Παντελή 9 (1), Μαντοβάνης 5 (1)

ΕΘΑ (Χάντι Ελχάτζ)

Γιούινγκ 27 (2), ΜακΝιλ 9 (1), Κάσινος, Κυριακίδης 8 (1), Ιγκνατόφσκι 2, Χειμώνας, Πογιατζής 2, Φ. Ορφανός, Κ. Ορφανός 6 (1), Κωνσταντινίδης 2, Ροδοσθένους 8 (2)

** Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα **

Πηγή: www.cbf.basketball

The post Όγδοη νίκη για ΑΕΚ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE