ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παλιούρας: «Περίεργο όλο αυτό που έγινε με την Ομόνοια-Είμαστε ‘ανοικτοί’ να συζητήσουμε για να βρεθούν λύσεις»

Παλιούρας: «Περίεργο όλο αυτό που έγινε με την Ομόνοια-Είμαστε ‘ανοικτοί’ να συζητήσουμε για να βρεθούν λύσεις»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ, τόνισε, ανάμεσα σε άλλα, πως η όλη φάση στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ήταν… περίεργη, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι «ανοικτοί» στο να συζητήσουν με άλλες ομάδες για να βρεθεί μια λύση.

Όλα όσα είπε: 

Για το σερί 8 αγώνων χωρίς ήττα που «έσπασε» κόντρα στην Ομόνοια: «Όντως είναι ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με πολλά δύσκολα ματς. Με την Ομόνοια ήταν το τρίτο εκτός έδρας σερί και πάμε για τέταρτο με την Ανόρθωση. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο και πιεστικό το πρόγραμμα εξ αρχής και πρέπει να αντεπεξέλθουμε, να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι απέναντι στην Ανόρθωση και πιο καλοί απ’ ότι ήμασταν με Ομόνοια».

Αν η διαιτησία έκρινε το αποτέλεσμα: «Σίγουρα εξαρτώνται όλα από την απόδοση μιας ομάδας, αλλά όταν έχεις πιθανότητα να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο και αυτό δεν γίνεται για κάποιους λόγους αισθάνεσαι αδικημένος. Για να βγάλουν αυτήν την ανακοίνωση οι ιδιοκτήτες μετά από μια σειρά γεγονότων είναι αντιληπτός ο λόγος. Ως Πάφος δεν συνηθίσαμε να αναφερόμαστε στη διαιτησία. Μετά από μία σειρά γεγονότων και αναλύσεις που κάναμε βγάλαμε αυτήν την ανακοίνωση. Στην τελευταία φάση φαίνεται πως είναι περίεργο όλο αυτό που έχει γίνει. Δεν θα ερμηνεύσω την ανακοίνωση, είναι ξεκάθαρη. Στα τελευταία παιχνίδια ξέραμε ότι και με την έλευση του VAR θα υπάρχουν στιγμές που θα απογοητευτούμε αλλά εύχομαι στη συνέχεια να υπάρχει βελτίωση και να μην αδικούνται ομάδες. Υπάρχουν παραδείγματα στην ανακοίνωση και είμαστε πάντα ανοικτοί να συζητήσουμε με τα άλλα σωματεία για να βρεθούν λύσεις και μέθοδοι για να υπάρξει πρόοδος και όχι πισωγυρίσματα. Και μέσω των συζητήσεων υπάρχουν, ξέρουν οι άλλες ομάδες ότι έγιναν διάφορες προτάσεις από τους ιδιοκτήτες της ομάδας. Ως Πάφος διαχρονικά δεν διαμαρτυρόμαστε αλλά πρέπει να φύγει η προκατάληψη εντελώς και να μπούμε σε νέα εποχή».

Για το ότι η Πάφος μπορεί να δώσει καινοτόμες ιδέες για να φύγει η προκατάληψη: «Καλό είναι να υπάρξουν στη συνέχεια καλές αποφάσεις, πρωτότυπες για τα δεδομένα μας, ώστε να υπάρξει βελτίωση σε όλους τους τομείς και σωστό καταμερισμό αποφάσεων. Σε κάποια θέματα ίσως μπορούμε να δώσουμε κάποιες καινοτόμες ιδέες και σκέψεις και να μπορούμε να βοηθήσουμε».

Για τη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου: «Περιμένουμε να τελειώσει αυτή η δύσκολη σειρά αγώνων, να φύγει και το επίσης δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα στην έδρα μας και θα γίνουν σίγουρα κάποιες κινήσεις, ίσως λιγότερες από τρεις αφού επιστρέφει από τραυματισμό και ο Καμπράλ. Δύο ακραία μπακ δεξιά και αριστερά χρειαζόμαστε και ίσως και στην επίθεση αν βρεθεί κάτι καλό. Θα είναι ξεκάθαρο πως θα κινηθούμε όταν φύγουν οι επόμενοι δύο αγώνες».

The post Παλιούρας: «Περίεργο όλο αυτό που έγινε με την Ομόνοια-Είμαστε ‘ανοικτοί’ να συζητήσουμε για να βρεθούν λύσεις» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο Παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top