ΠΟΛΙΤΙΚΗ

LIVE: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία - Πάμε προς νέες διαβουλεύσεις και .... περιπέτειες - Όλα όσα συνέβησαν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

LIVE: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία - Πάμε προς νέες διαβουλεύσεις και .... περιπέτειες - Όλα όσα συνέβησαν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Στις 14:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (17/12) ξεκίνησε η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, με επίκεντρο τον κρατικό προϋπολογισμό για το 2021. Μια συζήτηση η οποία προκάλεσε ένα κύκλο αντιπαραθέσεων και διαβουλεύσεων πρωτόγνωρων για τα κυπριακά δεδομένα.

Το ThemaOnline βρίσκεται στην Βουλή και η είδηση θα ανανεώνεται στο κάτω μέρος της σελίδας

Ρεπορτάζ: Γιώργος Τάττης

Όπως όλα δείχνουν, ο προϋπολογισμός δεν θα ψηφιστεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Την αναμονή επιτείνουν κόμματα τα οποία δήλωσαν πως δε θα τοποθετηθούν ξεκάθαρα, παρά μόνο την ώρα της ψήφου.

Σημειώνουμε πως οι ομιλίες των βουλευτών ξεκίνησαν δύο ημέρες πριν. Σήμερα θα υπάρξουν τοποθετήσεις των εκπροσώπων των κομμάτων και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι δευτερολογίες των αρχηγών των κομμάτων.

Στη συνέχεια θα τεθούν προς ψήφιση οι τροπολογίες και τέλος η ψήφιση του προϋπολογισμού. Εάν δεν ψηφιστεί ο προϋπολογισμός τότε θα πρέπει να εισαχθεί θέμα για να απελευθερωθούν οι δαπάνες για τον ερχόμενο μήνα, με βάση τα δωδεκατημόρια.

Δείτε πως διαμορφώνεται τα δεδομένα και τις πληροφορίες του ThemaOnline πατώντας εδώ

Πως διαμορφώνονται οι αριθμοί

Έτσι, όπως φαίνεται οι βουλευτές του ΔΗΣΥ (18), οι βουλευτές του ΕΛΑΜ (2), οι βουλευτές της Συνεργασίας (2 καθώς ο κ. Μουσιούττας βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό) και οι βουλευτές της Αλληλεγγύης (2) πάνε προς υπερψήφιση. Το σύνολό τους είναι 24.

Στην αντίπερα όχθη, οι βουλευτές του ΑΚΕΛ (16, σ.σ. ο κ. Κέττηρος όπως ανακοίνωσε θα έρθει να ψηφίσει παρά τον τραυματισμό του), του ΔΗΚΟ (6, καθώς ο κ. Παπαδόπουλος είναι σε αυτοπεριορισμό), των Οικολόγων (2) και η Ανεξάρτητη Άννα Θεολόγου (1), θα καταψηφίσουν. Το σύνολό τους είναι 25.

Ως εκ τούτου, όλοι αναμένουν την τελική απόφαση της ΕΔΕΚ (3) και της Συμμαχίας Πολιτών (1).

Δείτε ζωντανή μετάδοση από το Vouli.Tv: 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καταψηφίζει η Άννα Θεολόγου: «Η κοινωνία φωνάζει επειδή πεινά, μετά από τόσους μήνες προβληματικών συνθηκών και αποφάσεων που δεν δικαιολογούνται με την κοινή λογική».

Ο κόσμος «θα κινδυνεύει με εκποιήσεις και εξώσεις, είμαι σίγουρη ότι ούτε η παράλυση θα διορθωθεί στον προϋπολογισμό του 2021» πρόσθεσε, ενώ αναφερόμενη στην παιδεία, τόνισε πως «ποτέ δεν είμαστε προετοιμασμένοι και στην ώρα μας με τις υποδομές, αφού το Υπουργείο Παιδείας παραλύει κάθε καλοκαιρινή περίοδο». «Προφανώς και θέλουν κουβερτούλες για να μας ζεστάνουν και να αλλάξουμε άποψη. Ο κορωνοϊός θα περάσει αλλά η συγκεκριμένη παραλησία των αρμοδίων δε θα ξεπεραστεί.

«Για αυτό κ.Υπουργέ δεν θα ψηφίσω τον προϋπολογισμό σας, γιατί τον βλέπω γεμάτο αδικία, διαφθορά και κατάχρηση, έχετε περιθώριο να φέρεται ένα προϋπολογισμό με περισσότερη ανθρωπιά.

Ναι από Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων: Να τιμωρήσει όμως ο λαός την κυβέρνηση

Άγγελος Βότσης: Πρέπει να αντιληφθούμε ότι όλα όσα λέμε και όσα ζητούμε όλοι μας αυτές τις μέρες δεν μπορούν να υλοποιηθούν χωρίς κρατικό Προϋπολογισμό.

Προσμετρώντας όλα τα πιο πάνω, το γεγονός ότι πολλές από τις τροπολογίες μας συγκεντρώνουν πλειοψηφία και αναμένεται να υπερψηφιστούν, το γεγονός ότι έχουμε πετύχει αρκετά από τα αιτήματα μας και τις εισηγήσεις μας να γίνουν αποδεκτά από την εκτελεστική εξουσία και τα οποία αναμένεται να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, λαμβάνοντας υπόψη την εσωτερική δημοσκόπηση των φίλων και υποστηρικτών της Συνεργασίας Δημοκρατικών Δυνάμεων η οποία έγινε χθες και με αίσθημα ευθύνης, σοβαρότητας και υπευθυνότητας, όπως πράτταμε όλα αυτά τα χρόνια, θα υπερψηφίσουμε τον Κρατικό Προϋπολογισμό.

Με αυτό δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση. Σε καμιά περίπτωση. Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν θα δοθεί μέσω του Κρατικού Προϋπολογισμού αλλά θα δοθεί τον ερχόμενο Μάη και καλούμε τον κυπριακό λαό να τιμωρήσει την κυβέρνηση και το κυβερνών κόμμα για όλα τα κακώς έχοντα.

Λίνος Παπαγιάννης - ΕΛΑΜ: Γιατί ψήφισαν και γιατί δεν είναι ουρά του ΔΗΣΥ

Φέτος, για πρώτη φορά, βλέπουμε πάγιες μας θέσεις να ενσωματώνονται στον κρατικό προϋπολογισμό. Σε μια δημοκρατική χώρα θα έπρεπε οι πολιτικές δυνάμεις να λειτουργούν με βάση το συμφέρον του έθνους, της πατρίδας και κατ’ επέκταση της ευημερίας του λαού μας. Εάν με τη ψήφιση του προϋπολογισμού καταφέρουμε να κερδίσουμε την αύξηση της κατώτατης σύνταξης, της αύξηση των Αμυντικών Δαπανών για την αγορά εξοπλιστικών προγραμμάτων, την μείωση ή και την αποκοπή των κονδυλίων για τους αιτητές ασύλου, την αποκοπή του ρατσιστικού επιδόματος για δωρεάν φοίτηση Τουρκοκυπρίων μαθητών σε ιδιωτικά σχολεία των ελεύθερων περιοχών, τότε δεν θα έπρεπε να αλλάξουμε τη στάση μας;
Εάν σε αυτά προσθέσουμε και τις 40 τροπολογίες του συνόλου της αντιπολίτευσης, τότε αυτόματα μπορεί κάθε πολιτική δύναμη που θα στηρίξει τον προϋπολογισμό να δηλώνει ξεκάθαρα ότι έχει πετύχει σημαντικές αλλαγές.

Ακολούθως, ο βουλευτής του ΕΛΑΜ επισήμανε 14 σημεία γιατί το ΕΛΑΜ δεν αποτελεί παρακλάδι της κυβέρνησης ΔΗΣΥ: 

1. Στις ευρωεκλογές του 2019, είχαμε δει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε πλήρη ταύτιση με το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ να πριμοδοτούν τους «Σοσιαλιστές» για να μη μπουν οι «κακοί» εθνικιστές του Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

2. Όλοι οι αναλυτές και στατιστικολόγοι στη Κύπρο επιβεβαιώνουν ότι τη μεγαλύτερη εκλογική ζημιά προς τον Δημοκρατικό Συναγερμό την προκαλεί το ΕΛΑΜ.

3. Όσο αφορά τη νομοθετική εργασία, με τα κυβερνητικά νομοσχέδια, το ΕΛΑΜ έχει ψηφίσει τα λιγότερα σε σύγκριση με τα μεγάλα κόμματα της αντιπολίτευσης.

4. Οι προτάσεις νόμου της αντιπολίτευσης έχουν ψηφιστεί ως επί το πλείστον από το Κίνημά μας

5. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι το κόμμα που έχει ψηφίσει τις λιγότερες προτάσεις νόμου ή τροπολογίες του ΕΛΑΜ.

6. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός ακόμη και στον σχεδιασμό του ψηφοδελτίου του, έχει ως κύριο σκοπό να πλήξει το ΕΛΑΜ

7. Σας υπενθυμίζω ότι την πρωτοβουλία για την ψήφιση του Ενωτικού Δημοψηφίσματος την είχε αναλάβει το ΕΛΑΜ και πρωτεργάτης για την κατάργησή της ήταν ο Δημοκρατικός Συναγερμός, χέρι – χέρι με το ΑΚΕΛ

8. Έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη όσο αφορά τι διαχείριση του τραπεζικού συστήματος

9. Έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετη θέση όσον αφορά τη διαχείριση του μεταναστευτικού

10. Έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετη θέση όσον αφορά την πολιτική των ανοικτών οδοφραγμάτων

11. Έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετη θέση όσον αφορά την κοινωνική πολιτική

12. Έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετη θέση όσον αφορά το Κυπριακό

13. Η δίκη μας θέση όσον αφορά τους εγκληματίες του λευκού κολλάρου είναι ότι πρέπει να οδηγηθούν στην φυλακή και να επιστρέψουν τα κλεμμενα πίσω στο λαό.

14. Η δική μας θέση όσον αφορά την Ελληνορθόδοξη πίστη μας είναι ότι οι Εκκλήσιες θα πρέπει να είναι ανοιχτές. Η θρησκεία μας ανέκαθεν ήταν ο προστάτης σε κάθε δύσκολη στιγμή του Έθνους. Το 2020 όμως οι φιλελεύθεροι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης αποφάσισαν να κλείσουν το σπίτι του Θεού.

Μυριάνθους - ΕΔΕΚ: Στηλιτεύει την στάση της κυβέρνησης αλλά δεν ξεκαθαρίζει τις προθέσεις

Ας είμαστε όλοι ειλικρινείς, αν πραγματικά θέλουμε το καλό των συμπολιτών μας.
Αν πραγματικά θέλουμε ας σβήσουμε τα επουσιώδη και ας συννεονηθούμε έστω και στο ελάχιστο για το καλό του τόπου.

Τα σκάνδαλα δεν είναι σημερινά. Ποτέ οι θεσμοί του κράτους δεν λειτούργησαν με τρόπο που θα βάλουν ουσιαστικό φρένο.

Οφείλουμε όλοι μας να είμαστε παρόν. Τον κύριο λόγο τον έχει η κυβέρνηση. Όποτε βρίσκεται σε αδιέξοδο θυμάται ότι υπάρχουν και οι βουλευτές των μικρών κομμάτων που μπορούν να βάλουν πλάτη για να την βγάλουν από τα αδιέξοδα.
--Για θέματα τραπεζών εναγκαλιζόταν το ΔΗΚΟ.
--Στο εθνικό πρόβλημα εναγκαλίζεται με το ΑΚΕΛ.
Την ίδια στιγμή πέρα από τα σκάνδαλα, το χάσμα μεταξύ των εισοδηματικών τάξεων μεγαλώνει.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ομιλία της εκπροσώπου του ΔΗΚΟ κ. Χριστιάνας Ερωτοκρίτου και αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί την ομιλία του ο εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ κ. Γιώργος Λουκαϊδης.

Χριστιάνα Ερωτοκρίτου – ΔΗΚΟ: Έκκληση για διαφάνεια στην πράξη – Προβληματικός ο προϋπολογισμός
Απευθύνουμε εμείς έκκληση προς εσάς, ας εκπλήξουμε θετικά όσους μας παρακολουθούν, ας απαιτήσουμε έμπρακτα και όχι φραστικά, έλεγχο, διαφάνεια, χρηστή διοίκηση. Αυτή τη λύση προτείνουμε εμείς. Εσείς όμως ποια άλλη λύση προτείνετε?

Ποια είναι η άλλη λύση που επιθυμείτε να συζητήσουμε και αρνηθήκαμε αυτούς τους τελευταίους δύο μήνες; Πέστε μας για να ξέρει και ο κόσμος τι είναι αυτό που προτείνετε και εμείς οι κακοί, εμείς που θέλουμε να καταρρεύσει η χώρα, εμείς η ετσιθελικοί, οι ανεύθυνοι να βρεθούμε προ των ευθυνών μας.

Η κυβέρνηση όμως απέτυχε παταγωδώς να διορθώσει παθογένειες, όχι όλες, έστω και μερικές και να εφαρμόσει ένα νέο οικονομικό μοντέλο.

Ο προϋπολογισμός του 2021 προβλέπει για ανάπτυξη 4.5%. Προβλέπει πτώση του δημοσίου χρέους από 114% στο 111%. Προβλέπει πτώση της ανεργίας και επαναφορά της στα επίπεδα του 2019.

Αλήθεια πως πείθετε τους πολίτες ότι η Αρχή κατά της Διαφθοράς θα είναι πραγματικά ανεξάρτητη όταν στο πρώτο άρθρο του νομοσχεδίου της κυβέρνησης προνοείται ότι τα μέλη της Αρχής θα διορίζονται από την ίδια την κυβέρνηση!

UPDATE: Τοποθετήσεις έκαναν τόσο ο κ. Νίκος Τορναρίτης από το κυβερνών κόμμα, όσο και ο κ. Γιώργος Λουκαϊδής από το ΑΚΕΛ

O κ. Λουκαΐδης επιτέθηκε στον κ. Αβέρωφ και στην ομιλία του, ενώ έκανε αναφορές και στην σχέση του ΔΗΣΥ με το ΕΛΑΜ, διερωτώμενος τι ανταλλάγματα υπήρξαν κάτω από το τραπέζι.

Παράλληλα, έκανε αναφορές και στην Χρυσή Αυγή και στην σχέση του ΕΛΑΜ με την καταδικασμένη εγκληματική οργάνωση στην Ελλάδα.

Στηλίτευσε δε την στάση του ΔΗΣΥ, όπου όπως αναφέρθηκε, δεν έδειξε πρόθεση για πραγματικές διαβουλεύσεις κατά τους δύο μήνες που προηγήθηκαν. Μίλησε επίσης για κυβέρνηση διαφθοράς, κάνοντας αναφορές στα σκάνδαλα, ενώ διερωτήθηκε γιατί δεν δίνονται οι φάκελοι στην Ελεγκτική Υπηρεσία όπως ζητά το ΔΗΚΟ.

UPDATE: Στη συνέχεια, ο κ. Νίκος Τορναρίτης, είπε πως εάν δεν ψηφιστεί ο προϋπολογισμός το κράτος θα παραλύσει, όπως επισημαίνει και σχετικό σημείωμα της Βουλής. Εκτός από τον δημόσιο τομέα θα επηρεαστεί και ο ευρύτερος δημόσιος τομέας και οι οργανισμοί δημοσίου δικαίου, δεν θα καταβάλλονται οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων και δεν θα πληρώνονται οι λογαριασμοί του κράτους για ουσιώδεις υπηρεσίες.

Ακολούθως, αναφέρθηκε και στον Γενικό Ελεγκτή, τονίζοντας το γιατί δεν ζητήθηκε νωρίτερα να αποσταλούν στοιχεία για τις πολιτογραφήσεις.

Μάλιστα, σημείωσε πως το ΔΗΚΟ προχώρησε σε αυτή την κίνηση γιατί πιθανότατα θα θέλει να εκμεταλλευτεί την δημοτικότητα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

UPDATE: Στην ολομέλεια έφθασαν οι Υπουργοί Δικαιοσύνης κ. Εμιλυ Γιολίτη, Οικονομικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης και Εσωτερικών κ. Νίκος Νουρής.

UPDATE: Στην βουλή και ο τραυματίας βουλευτής του ΑΚΕΛ κ. Νίκος Κέττηρος

UPDATE: Παρόντες η πλειοψηφία των Υπουργών

UPDATE: Πρόταση Αβέρωφ για να μην προχωρήσει η Ολομέλεια στη συζήτηση επί των τροπολογιών εάν θα καταψηφίσουν ΕΔΕΚ και Συμμαχία Πολιτών.

Όπως είπε, «εάν η ΕΔΕΚ και η Συμμαχία Πολιτών θα ψηφίσουν υπέρ έχει λογική να ψηφίσουμε τις τροπολογίες».

Διερωτήθηκε στη συνέχεια, θα συζητήσουμε εδώ για 54 τροπολογίες που εν γνώση του σώματος θα καταψηφιστεί ο προϋπολογισμός;

Αμέσως μετά πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Αδάμος Αδάμου και πρότεινε όπως προχωρήσει η διαδικασία, καθώς όσες τροπολογίες ψηφίζονται ενσωματώνονται στον προϋπολογισμό και μπορούν να υποβοηθήσουν στις περαιτέρω διαβουλεύσεις.
«Να συνεχίσουμε, εκείνες που θα ψηφιστούν θα μπουν μες τα κείμενα. Εκείνος ο προϋπολογισμός θα είναι αυτός που ενσωμάτωσε τις τροπολογίες", είπε χαρακτηριστικά.

UPDATE: Στη συνέχεια τοποθετήθηκε ο κ. Άντρος Κυπριανού εκ μέρους του ΑΚΕΛ, ο οποίος επισήμανε πως «υπάρχει κόμμα που δήλωσε ξεκάθαρα πως θα εξαρτηθεί το τι θα ψηφίσει αναλόγως της τύχης και της ψήφισης των τροπολογιών τους». Πρότεινε να προχωρήσει η διαδικασία χωρίς χρονοτριβή.

Τέλος, ο βουλευτής Μιχάλης Γιωργάλλας από την Αλληλεγγύη, είπε ότι στη δημοκρατία δεν χωρούν ευκολίες, τονίζοντας πως ξαναειπώθηκε πως «η θέση μας θα εξαρτηθεί από τις τροπολογίες μας αλλά και τις τροπολογίες άλλων κομμάτων».

Παρόλα αυτά, ο κ. Γιωργάλλας είπε πως εάν ξεκαθαριστεί από τώρα ότι κάποιοι θα καταψηφίσουν δεν θα επιμείνει.

Με τη σειρά της η κ.Χριστιάνα Ερωτοκρίτου από το ΔΗΚΟ είπε ότι η διαδικασία πρέπει να πάει με βάση το Σύνταγμα.

UPDATE: Αυτή τη στιγμή ψηφίζονται οι τροπολογίες (17: 30)

 

UPDATE: Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΔΗΣΥ δεν συμμετέχει στην ψηφοφορία.

UPDATE: Πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ κ. Μαρίνος Σιζόπουλος όπου είπε πως «η ΕΔΕΚ αποφάσισε να καταψηφίσει τον προϋπολογισμό παρότι ότι διαπιστώνει θετικές προθέσεις».

Αλλά ο κ. Σιζόπουλος σημείωσε πως «διαφωνεί στην φιλοσοφία»

Πρόσθεσε πως θα υπερψηφίσει τους προϋπολογισμούς για τα Υπουργεία Άμυνας, Εξωτερικών, Εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων. Φυσικά ψηφίζει και τον προϋπολογισμό της Βουλής.

Να γίνει ο προϋπολογισμός πιο ανθρωποκεντρικός, κατέληξε.

UPDATE: Ολοκληρώθηκε η συζήτηση με υπέρ 24 βουλευτές και 29 κατά. Καταψήφισε και η Συμμαχία Πολιτών.

UPDATE: Αμέσως μετά από ένα σύντομο διάλλειμα, ο Πρόεδρος της Βουλής, μετά από εισήγηση του Υπουργού Οικονομικών, πρότεινε να προχωρήσει πρώτα το θέμα που αφορά την απελευθέρωση της χρηματοδότησης για τον προϋπολογισμό του Ιανουαρίου, με βάση τα δωδεκατημόρια.

Με την απόφαση της Βουλής που θα ψηφιστεί ουσιαστικά εξουσιοδοτείται η διενέργεια δαπάνης από τον λογαριασμό του Πάγιου Ταμείου για την χρήση του μηνός του Ιανουαρίου 2021.

Η ψηφοφορία έγινε και ψηφίστηκε με 50 ψήφους υπέρ, χωρίς να υπάρχουν ψήφοι κατά. Οι υπόλοιπο 5 βουλευτές αποχώρησαν πριν την ψηφοφορία.

Αυτή η εξέλιξη ουσιαστικά σημαίνει πως για τον Ιανουάριο του νέου έτους θα απελευθερωθεί χρηματοδότηση όχι μεγαλύτερη από την περσινή χρονιά. Αυτό μπορεί να γίνει για ακόμη ένα μήνα.

Για επεξηγήσεις για το τι συμβαίνει μετέπειτα πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο: 

UPDATE: Σε ανάρτηση στο Twitter προχώρησε ο Πρόεδρος του κυβερνών κόμματος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, επισημαίνοντας πως πρέπει "με συνδιαβούλευση να βρούμε λύση".

UPDATE: Η ανάρτηση του tweet έφερε την απάντηση του Νικόλα Παπαδόπουλου ο οποίος εμμένει στην παραχώρηση των φακέλων για τις πολιτογραφήσεις στον Γενικό Ελεγκτή.

UPDATE: Σε αναρτήσεις προχώρησαν και άλλα μέλη από το κυβερνητικό στρατόπεδο

UPDATE: Και από το στρατόπεδο της αντιπολίτευσης και το ΑΚΕΛ.

 

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ σε λίγο...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top