Τμ. Μετεωρολογίας: Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόβλεψη για το Σαββατοκυρίακο

Τμ. Μετεωρολογίας: Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόβλεψη για το Σαββατοκυρίακο

Σήµερα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις, ενώ τοπικά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός. Το Σαββατοκύριακο, αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται δεν αποκλείεται να δώσουν τοπικά µεµονωµένη ελαφρά βροχή.

Τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σύντοµα αναµένονται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση το Σάββατο και µη αξιόλογη µεταβολή την Κυριακή και τη ∆ευτέρα, για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.