ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η μια παρανομία μετά την άλλη στην Πάφο - Όπλα και ναρκωτικά σε οχήματα

Η μια παρανομία μετά την άλλη στην Πάφο - Όπλα και ναρκωτικά σε οχήματα

Yποθέσεις μαχαιροφορίας, παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών, διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) ανέκοψαν και ερεύνησαν χθες βράδυ Κυριακή 3/1 οχήματα στην περιοχή Πόλεως Χρυσοχούς. 

Σε έλεγχο που έγινε σε όχημα που οδηγείτο από 22χρονο εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια. Επίσης σε άλλη περίπτωση 20χρονος μετέφερε στον χώρο αποσκευών του οχήματος που οδηγούσε κυνηγετικό όπλο, το οποίο ανήκε στον πατέρα του που έχει αποβιώσει και ο ίδιος δεν κατείχε άδεια χρήσης του όπλου.

Ακόμη η Αστυνομία ανέκοψε όχημα που οδηγείτο από 24χρονο που διαμένει στην περιοχή της Π. Χρυσοχούς όταν σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του εντόπισαν κουκούλα και διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ εντοπίσθηκε επίσης και μεγάλος αριθμός κερμάτων. Ο 24χρονος από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαφάνηκε ότι οδηγούσε ακινητοποιημένο όχημα που δεν διέθετε πιστοποιητικό επιθεώρησης και ασφάλειας.

Επίσης σε άλλη ανακοπή οχήματος που έγινε στην Πάφο καταγγέλθηκε 23χρονος που οδηγούσε το όχημα υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ. Το όχημά του κρατήθηκε στην Αστυνομία, ενώ τόσο ο ίδιος, όσο και ένας 27χρονος που επέβαιναν του οχήματος καταγγέλθηκαν και με εξώδικο επειδή είχαν παραβιάσει το διάταγμα κυκλοφορίας.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top