Survivor: Άνω κάτω έγιναν οι Μαχητές με την Ασημίνα Ιγγλέζου

Survivor: Άνω κάτω έγιναν οι Μαχητές με την Ασημίνα Ιγγλέζου

Την πρώτη της εβδομάδα στο Survivor έκλεινε η Ασημίνα Ιγγλέζου στο επεισόδιο της Πέμπτης. Οι συμπαίκτες της, όμως, στην παραλία των Μαχητών φαίνεται πως δεν είδαν με καλό μάτι την όποια… συνεισφορά της όμορφης ξανθιάς.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν το νέο αγώνισμα ασυλίας, ο Νικόλας Ασημακόπουλος δεν δίστασε να ανοίξει δημόσια πυρά προς την Ασημίνα Ιγγλέζου με εκείνη να προσπαθεί να υποστηρίξει τον εαυτό της. «Στις τέσσερις μέρες έχει υψώσει κεφάλι» δήλωσε, στην κάμερα του Survivor, ο παίκτης των Μαχητών.

 

Διαβάστε όλο το κείμενο στο lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE